RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 3 вересня: Левам не потрібно себе лаяти, а в Близнюках боротимуться дві особистості

У цей день вірогідні приємні новини і емоції. Хочете знати, що вас чекає 3 сентября? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно просто розслабитися, кого чекає творчий застій, а у кого буде шанс змінити своє майбутнє.

Овен

Ви можете вести себе занадто легковажно. Проблеми не будуть особливо вас хвилювати, ви будете звертати увагу скоріше на обгортку, ніж на зміст. І це по-своєму правильно в даний період часу.

Телець

Послухайте того, хто намагається вам допомогти. Ви можете думати, що знаєте все краще, але іноді з боку більш помітні важливі деталі. Не ставтеся до критики занадто категорично. Дуже часто саме вона допомагає нам стати краще.

Близнюки

Ваша внутрішня протидія стане помітна оточуючим. В вас ніби борються дві особи: одна добра і бажає всім позитиву, інша - гостра, різка, не хоче нікого чути. Кого з них обрати? Це рішення залишається за вами.

Рак

Навіщо вам така кількість запланованих справ? Адже вас бентежить цей нескінченний список. Скоротіть його втричі. Розподіліть справи по днях тижня. Не намагайтеся займатися всім одночасно, інакше просто зійде з розуму.

Лев

У вас вірогідний творчий застій. Не варто лаяти себе за це, адже таке трапляється з кожним. Зовсім не обов'язково завжди бути генератором ідей. Іноді корисно просто поспостерігати.

Діва

Приємне спілкування наштовхне вас на думки про те, що ви приділяєте занадто багато часу зовсім не тим справам. Подумайте, що змушує вас радіти? Може варто зайнятися саме цим, а не заняттями, які вас утискають?

Терези

Деякі ваші вчинки можуть повністю змінити хід подій. І навіть ваше майбутнє. Якщо є людина, з якою у вас щось недоговорено, скажіть їй прямо, що і як ви думаєте і відчуваєте. Дайте їй самій зробити свій вибір.

Скорпіон

Ваша впевненість у собі похвальна. Ви не боїтеся перешкод, не поступаєтеся конкурентам. Але іноді варто бути трохи прихильнішими. Не всі навколо намагаються загальмувати ваш розвиток, є люди, які щиро хочуть вам допомогти.

Стрілець

Домашні справи можуть викликати у вас внутрішній дискомфорт. Це пов'язано з тим, що ваша свідомість знаходиться зовсім в іншому місці. Вся ваша енергія зараз спрямована на якийсь один проект. Поясніть це своїй сім'ї.

Козеріг

Ваше бажання завжди діяти спокійно зараз не зовсім доречне. Ризикніть, спробуйте щось нове, влаштуйте собі справжній експеримент. Особливо, якщо ваш партнер відчуває себе не в своїй тарілці. Це допоможе вам обом.

Водолій

Вам просто потрібно розслабитися. Не треба думати про проблеми, які ви прямо в цей момент не в змозі вирішити. Зробіть те, що планували. І приділіть час своєму моральному комфорту.

Риби

Ви можете відчути потяг до пригод. І обмежувати себе в цьому бажанні не потрібно. Подумайте, в якій галузі ви могли б проявити себе з абсолютно нової сторони? Може варто стрибнути з парашутом або змінити зачіску?

Гороскоп на вересень: пригоди у Водоліїв і гордість у Козерогів

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.