RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 5 вересня: Діви захочуть все контролювати, а Овни зустрінуть суперника

Не потрібно боятися діяти трохи легковажно. Хочете знати, що вас чекає 5 сентября? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, у кого з'явиться суперник, хто переможе свою лінь, а з ким доля буде грати в хованки.

Овен

Вас чекає зустріч з сильним суперником. Ця людина могла раніше здаватися вам другом або навіть напарником, але тепер їй хочеться привласнити ваші сумісні досягнення. Чи готові ви поступитися? Якщо так, краще зробіть це і не влазьте у конфлікт.

Телець

Ви нарешті зможете подолати свою власну лінь. Це здавалося майже неможливим, але у вас все виходить. Сміливо беріться за важливі справи з новими силами. І не сваріть себе за період бездіяльності.

Близнюки

Скільки можна думати про всіх, окрім себе? Чому ви вважаєте, що ваші власні бажання і почуття не такі вже й важливі? Ви - головний персонаж власної історії. І ви обов'язково повинні пам'ятати про своє щастя і комфорт.

Рак

Так вже вийшло, що хтось зміг вас випередити в якійсь справі. Це не привід зненавидіти цю людину або почати копатися в собі. Але варто задуматися, чому першим до фінішу прийшов хтось інший?

Лев

За маскою суворої натури ховається дуже тонка душа. Це зараз не про вас, а про когось, з ким вам доводиться часто контактувати. Придивіться до людини, яка викликає у вас негативні емоції. Можливо, ви в ній помиляєтеся.

Діва

Вам чогось знадобитися контролювати все і всіх навколо себе. І ви будете настирливо намагатися це робити. Але, звичайно ж, ця затія виявиться провальною. Тому краще за неї навіть не братися.

Терези

Ваша муза від вас вислизає. Вам здається, що творчі запаси зовсім вичерпалися, і більше ніщо не може вас здивувати і надихнути. Ключик до вирішення проблеми криється в звичайному відпочинку. Дозвольте собі просто перезавантажитися.

Скорпіон

Зараз доля буде немов грати з вами в хованки. Вона то з'явиться на горизонті, то знову десь зачаїться. Не намагайтеся ловити її за хвіст, але і старайтеся не випускати з уваги її явні сліди.

Стрілець

Побільше руху! Ви починаєте засиджуватися на одному місці, це шкодить вам і морально, і фізично. Чим активніше ви будете себе вести в цей період, тим більш приємним стане новий життєвий етап.

Козеріг

Постарайтеся максимально обмежити свої шкідливі звички. І мова зараз не тільки про куріння, кофеїн або щось подібне. До цього переліку також входять лінь, запізнення, відкладання справ на потім. Зберіться, ви ж доросла розумна людина.

Водолій

Готуєтеся до чогось масштабного? Супер! Але не сприймайте це надто серйозно. Якщо будете переживати через кожну дрібницю, можете зіпсувати собі весь кайф від нових емоцій.

Риби

Сто тисяч справ, які ви намагаєтеся укласти в голові, ніяк між собою не стикуються. Вірно? Тому перестаньте грати в цей Тетріс і займіться тим, що дійсно потрібно зробити прямо зараз. А решта може і почекати.

Гороскоп на вересень: пригоди у Водоліїв і гордість у Козерогів

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.