RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 6 вересня: Близнюків чекають випробування, а Левам варто навести красу

День обіцяє бути насиченим і неординарним. Хочете знати, що вас чекає 6 сентября? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, для кого почнеться смуга випробувань, хто загрузне в рутині, а кому доведеться робити рішучі кроки.

Овен

Не будьте байдужі до оточуючих. Якщо люди намагаються щось до вас донести, прислухайтеся до їхніх слів. Свою точку зору зараз краще притримати, особливо у справах, які стосуються вашої професійної діяльності.

Телець

Відкрийте в собі нові якості. Для цього можна поспілкуватися з незнайомою компанією, сходити в якесь нове місце або зайнятися справою, яку ви раніше ніколи не пробували. Це розкриє ваші здібності і освіжить самопочуття.

Близнюки

Вас чекає справжня смуга випробувань. Життя буде перевіряти ваші нерви на міцність, тому будьте готові розбиратися з непростими завданнями. Якщо зможете подолати внутрішню невпевненість, досягнете приголомшливих висот.

Рак

Ваша впертість дуже дратує оточуючих. І вони мають рацію. Подумайте самі, хіба вам би сподобалося, якби хтось з ваших знайомих чув тільки себе? Подивіться на свою поведінку зі сторони, це буде неприємно, але дуже корисно.

Лев

Час наводити красу! Причому, як зовні, так і всередині. Постарайтеся досягти максимальної гармонії з собою і навколишнім світом. Запишіть на листочку, що в собі і в оточенні вам не подобається, спробуйте це виправити.

Діва

Зараз ви запросто можете загрузнути в рутині. Повсякденні турботи будуть вас затягувати. Якщо вам комфортно в цьому процесі, можете нічого не робити. Але якщо ви відчуваєте, що починаєте злитися, відмовтеся від частини задач.

Терези

Вам потрібно зосередитися на завданнях, в яких ви по-справжньому сильні. Тоді ви зможете досягти успіху в короткі терміни. А ось проекти, в яких ви новачок, краще відкласти. В цей час ви запросто можете наробити чимало помилок.

Скорпіон

Постарайтеся ні з ким не сваритися в цей день. Це буде непросто, адже люди будуть немов спеціально провокувати вас на скандал. Якщо зірветеся, пізніше будете довго лаяти себе за нерозумну імпульсивну поведінку.

Стрілець

В цей час вас може мучити безсоння. Боротися з ним досить просто. Відмовтеся від гаджетів перед сном, пийте більше води, бувайте на свіжому повітрі. Якщо це не допомагає, можете прийняти натуральні заспокійливі препарати.

Козеріг

Купа справ, яка вас так бентежила весь останній час, нарешті починає закінчуватися. Але вас це не тішить. Чому? Все просто - у своїй голові ви все ще налаштовані на хвилю під назвою "Я нічого не встигаю". Перейдіть з неї кудись.

Водолій

Вам пора робити рішучі кроки. Якщо ви отримаєте важливу пропозицію, зробіть все можливе і неможливе, щоб домогтися бажаного. Не бійтеся ні конкурентів, ні труднощів. Зараз вам будь-які завдання по плечу.

Риби

У вашому графіку зовсім не залишається місця для відпочинку. Це корисно, адже ви встигаєте зробити дуже багато важливих справ. Але про себе і свій організм теж не можна забувати. Вашому тілу потрібен здоровий сон, не нехтуйте ним.

Гороскоп на вересень: пригоди у Водоліїв і гордість у Козерогів

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.