RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 9 жовтня: Тельцям треба контролювати свої емоції, а Терезів чекають справжні конфлікти

Не потрібно прагнути до нездійсненних мрій, краще сконцентруватися на реальності. Хочете знати, що на вас чекає 9 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна боятися показувати свої успіхи, а кого можуть підвищити в кар'єрі.

Овен

Ви готові прийти на допомогу тим, хто цього потребує. Також весь обсяг справ буде даватися вам легко, хоч і потребуватиме зусиль. Ви не витрачаєте час на дурниці, тому зможете стрімко рухатися до своєї мети. Не бійтеся показувати навіть невеликі успіхи.

Телець

Ви контролюєте свої емоції. Це прекрасно, адже ви довго до цього йшли. Ваш емоційний фон нарешті почав по-справжньому вирівнюватися. Ймовірне підвищення якихось навичок або підйом по кар'єрних сходах.

Близнюки

Все вийде саме так, як повинно. Якщо безкорисливо допоможете комусь, люди будуть дуже вам вдячні. Але намагайтеся робити добрі справи тільки з відкритим серцем, не чекаючи нічого взамін. До речі, так варто поступати не тільки зараз, а взагалі.

Рак

Вам може стати нудно, але зате не передбачається ніяких неприємних сюпризів. Не шукайте в цьому дні ніяких новинок, все буде по-старому. Вітер змін зараз обходить Раків по широкому радіусу. І, повірте, це зовсім не погано.

Лев

Ви отримаєте відповіді на питання, які давно вас хвилюють. Інформація буде для вас корисною, хоч і не зовсім приємною. Якщо захочете зізнатися комусь у своїх почуттях, подумайте двічі. Сказане вже не вийде повернути назад.

Діва

Велика ймовірність міжнародних знайомств. Вам буде цікаво з новими людьми, а вони у відповідь будуть до вас дуже відкрито розташовані. Справи нарешті почнуть закінчуватися і у вас з'явиться шанс просто відпочити і провести час в своє задоволення.

Терези

Маленькі непорозуміння до вечора можуть перетворитися в справжні конфлікти. Вирішіть їх одразу, щоб потім не довелося лаятися з тими, хто вас оточує. Свою точку зору краще притримати, якщо вона може когось образити, зараз не час доводити правоту.

Скорпіон

День не несе особливих сюрпризів, тому просто спокійно пливіть за течією. Займайтеся звичними справами, нікуди не поспішайте. Все буде йти зі своєю швидкістю, без зайвих емоційних стрибків. Позитивні хвилі зараз навколо вас.

Стрілець

Цей день принесе вам важливі зустрічі. Будьте готові до того, що вам доведеться справляти враження на впливових людей. Не будьте занадто прямолінійні, іноді краще промовчати або поступитися, щоб пізніше довести свою правоту ефективніше.

Козеріг

Вас буде сильно тягнути до творчості, у всіх сферах. Навіть прибирання ви захочете зробити якось незвично, по-новому. Постарайтеся урізноманітнити інтимне життя, це допоможе виплеснути велику кількість емоцій і отримати заряд ендорфіну.

Водолій

Неприємності чекатимуть на кожному повороті, але ваша емоційна стабільність допоможе з ними впоратися. Ви зможете спокійно реагувати навіть на ті речі, які зазвичай швидко виводять вас із себе. Намагайтеся не перегинати палицю і тримати спину рівно.

Риби

У Риб вірогідні фінансові втрати. Вони навіть можуть виявитися вельми серйозними. Також не виключені розбіжності з керівництвом, вам може захотітися змінити роботу, щоб припинити конфлікти. Не дійте імпульсно.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.