RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 13 жовтня: кар'єрний зріст у Терезів і ударна робота у Тельців

Настає час яскравих перспектив і великих можливостей. Хочете знати, що вас чекає 13 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто повинен допомогти своїм друзям, а кому варто проявити скромність і мудрість.

Овен

Не упускайте можливостей і дійте одразу, як тільки з'являється шанс за щось взятися. Велика ймовірність успіху в багатьох справах, також добре пройдуть заплановані поїздки і зустрічі з приємними людьми. Допоможіть друзям, якщо вони попросять.

Телець

Ви можете сильно втомитися в цей день, але сили будуть витрачені не даремно. Вам вдасться вирішити велику кількість проблем, що накопичилися, якщо ви зможете змусити себе ударно попрацювати. Після цього краще взяти додатковий вихідний.

Близнюки

Проявіть мудрість, скромність і цілеспрямованість. Так ви зможете домогтися більшого. Практично всі починання будуть даватися легко і завершуватися успіхом. Також вірогідні нові знайомства, які будуть корисні в майбутньому.

Рак

Хороший день для вирішення робочих питань, підписання контрактів, обговорення нових проектів. Навіть якщо ніхто не вірить в успіх якоїсь вашої справи, не здавайтеся. Пізніше ви на ділі доведете людям свою правоту.

Лев

Щастя настане зовсім скоро, якщо ви навчитеся радіти тому, що маєте. Ваші бажання вже майже у вас в руках, тому працюйте над собою і не зазнавайтеся. Краще добре продумати всі кроки, щоб нічого не упустити.

Діва

Переговори будуть проходити плідно. Але не обійдеться без труднощів. Ви гідно з ними впораєтеся завдяки позитивному погляду на ситуацію. Не дозволяйте собі сумувати, в хорошому настрої ви зможете досягти бажаного.

Терези

Можливий стрімкий кар'єрний зріст і підвищення уваги з боку протилежної статі. Близькі будуть приємно вас радувати, якщо ви зможете налаштуватися на позитив. Не варто занадто серйозно сприймати чужі проблеми, краще сконцентруйтеся на хорошому.

Скорпіон

Ви легко розберетеся з усіма труднощами. Навіть якщо щось буде здаватися непростим, близькі допоможуть вам з усім розібратися. Ви можете без особливих зусиль перемикатися між завданнями, тому день буде приємним, незважаючи на завантаженість.

Стрілець

Будьте обережні і не впадайте в ейфорію. Бажане нарешті почне збуватися, але не варто втрачати голову від радості. Дотримуючись обережності ви зможете надовго закріпити нинішній успіх.

Козеріг

Вранці вам може здаватися, що удача не на вашому боці, але до вечора ситуація зміниться. Не варто розраховувати на Фортуну, та й опускати руки не можна. Хто буде достатньо працювати, той обов'язково отримає бажане в майбутньому.

Водолій

Справи нарешті підуть в гору, на горизонті період удач і перемог. Налаштуйтеся на плідну роботу, тоді зможете швидше отримати бажане. Реалізуйте свої амбіції, вони спрацюють на вашу користь.

Риби

Якщо у вас є невідкладні важливі справи, постарайтеся зайнятися ними ввечері. Вранці та вдень велика ймовірність програшів і невдач, тому краще залишатися в тіні. Негативні хвилі почнуть вщухати ближче до обіду, до цього варто триматися подалі від ризиків.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.