Гороскоп на 6 грудня: Козегорам пора змінюватися, а Рибам потрібно гарненько повеселитися

Хочете знати, що вас чекає 6 грудня? Експерти " Апостроф.Лайм " вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно стежити за словами, а кого чекають зміни.

Овен

В цей день вам не варто дозволяти собі лінуватися. Якщо почнете пропускати якісь завдання, пізніше доведеться робити в два рази більше справ. Не ризикуйте і не вдавайтеся в авантюри, щоб не пошкодувати про втрати.

Телець

Уважно стежте за своїм здоров'ям. Ваш організм зараз потребує вашої підтримки. Якщо у вас щось болить, не потрібно терпіти і чекати, поки воно саме пройде. Сьогодні ви можете собі нашкодити, якщо будете занадто багато працювати.

Близнюки

Постарайтеся абстрагуватися від своїх внутрішніх переживань. Ваш емоційний ресурс сильно виснажений, вам однозначно потрібно перезавантаження. Постарайтеся домовитися про зустріч зі старим другом, це допоможе набратися сил.

Рак

Ваші слова можуть образити когось із найближчого оточення. Слідкуйте за тим, що, як і кому ви говорите. І не дозволяйте собі кидатися будь-якими виразами, не подумавши. Люди можуть образитися на вас дуже надовго.

Лев

У вашій роботі може щось раптово змінитися. Зміни не обов'язково будуть кардинальними, але ви їх точно відчуєте. Не намагайтеся боротися з течією, краще подумайте, як ви можете її використовувати собі на благо.

Діва

Від кількості справ у вас вже починається нервовий тик. Дозвольте собі побути спостерігачем, і просто подивіться на розвиток подій. Без вас світ не впаде, не намагайтеся тягнути всі завдання на власних плечах.

Терези

Відмовтеся від галасливих заходів. Зараз ви легко можете опинитися в незручному становищі, якщо будете занадто відкриті з людьми. Розповідайте про свої таємниці тільки тим, кому довіряєте на сто відсотків.

Скорпіон

Покажіть на що ви здатні! Сьогодні конкуренти можуть почати наступати вам на п'яти, але в ваших силах заробити першість в будь-якій справі. Не відходьте від плану, дійте рішуче і жорстко.

Стрілець

Перед вами можуть відкритися нові перспективи. Але варто задуматися, чи потрібні вони вам? Якщо вас все влаштовує у вашому житті, чи потрібно щось змінювати? Дайте собі чесну відповідь на питання: "Що мною рухає? Жага змін, або просто нудьга?".

Козеріг

Період негативу відступає, за ним гряде час яскравих і приємних змін. Не бійтеся пробувати щось нове. Змініть імідж, зробіть перестановку або знайдіть собі якесь нове хобі.

Водолій

Постарайтеся сконцентруватися на дійсно важливиї речах. І ви побачите, що ці речі зовсім не такі вже й великі, страшні і серйозні. Ставтеся до всього простіше, тоді зможете швидко повернути свою рівновагу.

Риби

В цей день вам варто як слід відірватися. Підіть на вечірку або влаштуйте зустріч з друзями. І не відмовляйтеся від веселощів. Монотонний ритм вас явно втомив, пора трохи розбуркати вашого внутрішнього бунтаря.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.