RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Гороскоп на 13 грудня: Дів чекають складні завдання, а у Стрільців вірогідні любовні пригоди

Хочете знати, що вас чекає 13 грудня? Експерти " Апостроф.Лайм " вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться почати діяти, а кого буде дратувати брак справ.

Овен

Ви можете наштовхнутися на нагадування про нездійснені надії і мрії. Подібні думки запросто можуть занурити вас в неприємний нервовий стан. Якщо відчуєте, що настрій вас явно підводить, постарайтеся відволіктися і повернутися до справ трошки пізніше.

Телець

Тельцям в цей період доведеться зібратися і діяти, всупереч своїм внутрішнім протиріччям. Цей час буде непростим, але не можна покладатися на випадок. Все, що далі буде відбуватися, залежить тільки від вас і ваших рішень.

Близнюки

Для представників цього знака настає час, коли ви почнете бачити перед собою нові горизонти і перспективи. Ймовірно, вам запропонують підвищення, або ж ви самі вирішите зайнятися якимось новим цікавим проектом.

Рак

Раків буде сильно дратувати відсутність будь-яких цікавих занять і можливості проявити себе. Ви можете хотіти кинутися в якусь крайність просто через нудьгу. Важливо пам'ятати про відповідальність і не робити дурниць.

Лев

Займіться тим, що вже заплановано. Так буде простіше потім скласти новий список занять. Не варто зараз літати у хмарах, краще скорцентріруйтесь на тому, що відбувається тут і зараз.

Діва

Вас чекають складні завдання, але ви зможете легко з ними впоратися, якщо проявите кмітливість. Обміркуйте всі свої наступні кроки, щоб не потрапити у пастку. Задумайтесь, чи немає справ, які давно пора привести в порядок?

Терези

У цей період близьким особливо потрібна ваша увага. Постарайтеся провести час з сім'єю, робота нікуди не втече. Якщо є невідкладні справи, виконайте їх, а вже потім повністю поринете в домашні турботи і спілкування.

Скорпіон

Вас чекають неприємні помилки і промахи. Ви будете думати, що робите все вірно, але ситуація може різко змінитися і ваші плани доведеться коригувати. Дійте і мисліть максимально гнучко. І не прив'язується до одного конкретного сприйняття ситуації.

Стрілець

День дуже гарний для романтичних пригод. Якщо ви вільні, познайомтеся з кимось, хто вам сподобається. Якщо ж зайняті, влаштуйте собі та своїй половині романтичне побачення. А про роботу поки можете не думати, вона почекає.

Козеріг

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші скачки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей. Будьте мудрішими.

Водолій

День добре підходить для спілкування, як дружнього, так і на роботі. Постарайтеся призначити якомога більше зустрічей, які можуть позитивно позначитися на вашому настрої. Слід прислухатися до порад від більш досвідчених знайомих, вони допоможуть вам уникнути помилок.

Риби

Рибам зараз не можна діяти в поспіху. Ви можете піддатися імпульсу, цього робити не можна. Емоції зашкалюють з усіх боків, використовуйте їх як джерело натхнення. А на недоброзичливців просто не звертайте уваги.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.