RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 21 грудня: Рибам потрібно дати собі стусана, а від Скорпіонів можуть щось приховувати

Хочете знати, що вас чекає 21 грудня? Експерти " Апостроф.Лайм " вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна лінуватися, а хто відчує невпевненість.

Овен

Як би вам не хотілося відправити всі справи куди подалі, зберися і займіться роботою. Скоро у вас з'явиться можливість гарненько відпочити. Але сьогодні ви не можете собі дозволити лінуватися.

Телець

В цей день вам варто придивитися до свого зовнішнього вигляду. Швидше за все, зараз ви не дуже задоволені ним. Приведіть себе в порядок, це допоможе підняти настрій і відчути впевненість в своїх силах.

Близнюки

День буде спокійним і плідним. Ви багато встигнете, якщо не будете лінуватися. Також велика ймовірність вирішення якогось важливого для вас питання. Можливо, вдома або на роботі вам зроблять приємну пропозицію. Але не варто поспішати з висновками.

Рак

Перед важливими справами постарайтеся заспокоїтися. Вам знадобиться розмірене мислення. Зараз ви не будете особливо сильно впливати на хід подій, але багато які ваші дії відіб'ються на подальших планах інших людей.

Лев

Вас чекають завдання, за які зазвичай ви не стали б братися самостійно. Але, на жаль, поки не закінчаться ці справи, почати щось нове буде проблематично. Наберіться терпіння і подумайте, як можна швидко і якісно все завершити.

Діва

Ви можете відчувати невпевненість через бажання спробувати щось нове. Відганяйте від себе всі сумніви і просто йдіть вперед. Як то кажуть, нехай станеться те, що має статися. Вас чекає важливий досвід.

Терези

Вірогідні помилки в розрахунках. Продумуйте все робочі справи двічі, щоб потім не довелося нічого переробляти. Розберіться з потоком завдань, тоді зможете швидко все закінчити і нарешті відволіктися від нудної рутинної роботи.

Скорпіон

Ваш партнер може щось від вас приховувати. Але не поспішайте починати скандал і влаштовувати розслідування. Дуже може бути, що вам поки не потрібно бачити те, що від вас ховають. Наберіться терпіння і отримаєте більше, ніж очікуєте.

Стрілець

У полоні своїх думок ви не можете зосередитися на реальності. Ваша свідомість зараз перевантажена, негативні хвилі охоплюють її з усіх боків. Поговоріть з другом або психологом.

Козеріг

Старі проблеми будуть простіше вирішуватися в цей період. Згадайте, кому і що ви недавно обіцяли. Важливо вчасно виконати все, що потрібно, інакше люди можуть на вас образитися або навіть розчаруватися. Не беріть грошей в борг без крайньої потреби.

Водолій

Тримайте хвилю, яку недавно зловили. Вона приведе вас до чогось абсолютно нового і дуже цікавого. І не бійтеся здатися смішним, дурним або не дуже досвідченим. Буде весело.

Риби

Їжак, як то кажуть, птах гордий. Вам треба зайнятися якимись справами, але без чарівного стусана ви ну ніяк не хочете нічого починати. Не чекайте цього стусана від інших, дайте його собі самостійно. Під будь-яким приводом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.