RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Гороскоп на 25 грудня: Ракам посміхнеться Фортуна, а Козерогам не можна пити

Хочете знати, що на вас чекає 25 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому посміхнеться удача, а хто не повинен займатися прибиранням.

Овен

У першій половині дня постарайтеся обмежити спілкування з колегами. Існує ймовірність, що робочі питання будуть виводити вас із себе. Краще дистанціюватися, щоб уникнути незручних розмов.

Телець

Відпочиньте від запланованих справ. Обсяг роботи сильно вас бентежить, тому варто дозволити собі трохи розвантажити голову. Подумайте, чим ви можете максимально швидко себе розвеселити.

Близнюки

Приготуйтеся до великого обсягу домашніх справ. У якийсь момент подібні завдання можуть почати вас дратувати, але не варто реагувати на них занадто емоційно. Якщо не хочете чимось займатися, просто скажіть про це.

Рак

Сьогодні вам нарешті почне посміхатися сама Фортуна. Не бійтеся йти до своєї мети, загадувати бажання і починати щось нове. Зараз ви можете домогтися набагато більшого, ніж спочатку планували.

Лев

До вечора ваше самопочуття може трохи похитнутися. Постарайтеся уникати гучних вечірок і великої кількості важких завдань. Ваш організм потребує більш акуратного відношення в цей період.

Діва

Не поспішайте робити будь-які висновки. Сьогодні вас легко заплутати, тому варто проявити особливу обережність у всіх справах. Також подумайте, чи не залишаєте ви на потім якісь важливі і термінові справи.

Терези

Вам сьогодні не варто займатися домашніми справами. Вони не принесуть ніякого пристойного результату, ви тільки будете дратуватися самі і псувати нерви іншим. Краще придумайте собі більш приємні завдання.

Скорпіон

Не намагайтеся довести свою правоту тому, хто не збирається вас слухати. Хто вчиняє дурніше - дурень, або той, хто з ним сперечається? Поводьтеся мудро і просто відійдіть убік, якщо бачите, що ситуацію не виправити.

Стрілець

На ранок можна запланувати важливу зустріч або робочий захід. Колеги зараз будуть уважно до вас прислухатися, особливо в тому випадку, якщо ви будете спілкуватися в неформальній обстановці.

Козеріг

Вам ні в якому разі не можна вживати спиртне. Негативні хвилі зараз можуть спровокувати скандал або навіть бійку, тому не перевіряйте на міцність свою удачу. Краще займіться звичайними справами або роботою.

Водолій

У першій половині дня варто закінчити всі робочі завдання, щоб пізніше мати можливість зайнятися чимось більш приємним. Увечері вам варто приділити увагу сім'ї та відпочинку.

Риби

Приведіть себе в порядок і підготуйтеся до приємних зустрічей. Вам потрібно самостійно створити для себе атмосферу свята, інакше потрібний настрій так і не прийде.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.