RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 20 січня: Стрільцям потрібно відірвати себе від дивана, а Козерогам не можна піддаватися своїм страхам

Хочете знати, що на вас чекає 20 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому можна почати планувати відпустку, а хто повинен відволіктися від любовних переживань.

Овен

На сьогодні не потрібно планувати прибирання та інші подібні справи. У вас просто не вистачить на все це сил і енергії. Краще відкладіть домашні завдання на потім, а зараз сконцентруйтеся на запланованій програмі.

Телець

Ви можете відчувати невпевненість через бажання спробувати щось нове. Відганяйте від себе всі сумніви і просто йдіть вперед. Як то кажуть, нехай станеться те, що має статися. На вас чекає якийсь важливий досвід.

Близнюки

Не потрібно намагатися встигнути все і відразу. Ви ж не можете розірватися і перебувати в двох місцях одночасно. Нічого страшного не станеться, якщо ви просто оберете більш важливі завдання, залишивши другорядні на потім.

Рак

Ваш партнер може щось від вас приховувати. Але не поспішайте починати скандал і влаштовувати розслідування. Дуже вірогідно, що вам поки не потрібно бачити те, що від вас ховають. Наберіться терпіння і отримаєте більше, ніж очікуєте.

Лев

Закрийте якийсь пункт свого плану. Подумайте, яке діло ви можете завершити вже прямо сьогодні, і зробіть це. Також варто задуматися про майбутні проекти. Можливо, вам варто заздалегідь спланувати свою відпустку.

Діва

Перед важливими справами постарайтеся заспокоїтися. Вам знадобиться розмірене мислення. Зараз ви не будете особливо сильно впливати на хід подій, але багато які ваші дії відіб'ються на подальших планах інших людей.

Терези

Згадайте про справи, які планували зараз закінчити. Важливо вчасно виконати все, що потрібно, інакше люди можуть на вас образитися або навіть розчаруватися. Не беріть грошей в борг без крайньої потреби.

Скорпіон

Поставте на паузу свої романтичні переживання. Від них зараз все одно мало толку. Краще займіться важливими справами або домашньою роботою. Також вам буде корисно кудись виплеснути свою енергію.

Стрілець

Вам треба зайнятися якимись справами, але ви ніяк не можете змусити себе встати з дивана. Не варто чекати якогось знака, візьміть себе в руки самостійно. Якщо вам не вистачає мотивації, згадайте, до чого ви прагнули раніше.

Козеріг

Не йдіть на поводу у власних страхів. Зараз ваша невпевненість у собі обумовлена тільки боязню змін. Сьогодні вам можуть зробити цікаву пропозицію, не поспішайте відмовлятися, поки не продумали всі деталі.

Водолій

За вашою маскою самовпевненості в цей день буде проглядатися велика кількість комплексів. Це нормально, адже кожен з нас іноді сумнівається в своїх силах. Але не дозволяйте собі думати, що ви в чомусь гірші за інших.

Риби

На горизонті можуть з'явитися нові перспективи. Також в цей день вам варто приділити увагу дому. Ваші близькі потребують вашої уваги, не забувайте про це.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.