RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 28 січня: Козерогам буде складно зосередитися, а Водолії будуть егоїстами

Хочете знати, що на вас чекає 28 січня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому можна розслабитися, а кого чекають приємні зустрічі та розмови.

Овен

Овнам можна просто відпочити, ви це точно заслужили. Якщо випаде шанс, просто візьміть собі вихідний, під будь-яким приводом. Або хоча б постарайтеся закінчити роботу трохи раніше, ніж зазвичай. Це піде вам на користь.

Телець

Можна сміливо інвестувати у щось, здійснювати покупки і будувати плани, а от роботу краще не міняти. Навіть думати про це забудьте на цей день, будь-які ідеї можуть виявитися невірними. Краще займіться подібними питаннями трохи пізніше.

Близнюки

Близнюкам буде простіше всіх в цей період. Ви можете просто розслабитися і нічого не робити, завдання будуть вирішуватися самі, люди будуть немов за помахом чарівної палички виконувати всі ваші примхи. Тільки пам'ятайте, що скоро чари закінчиться і повернеться рутина.

Рак

Старі знайомі можуть раптово нагадати про себе. Вірогідні приємні зустрічі та цікаві розмови, також вас чекає загострена увага зі сторони протилежної статі. Ви привабливі, але самі про це забули.

Лев

Ви можете відчувати слабкість і нездужання, але ваш настрій при цьому буде на висоті. Правда, фізична форма не дозволить сповна ним насолодитися. Постарайтеся не перевантажувати себе, ні роботою, ні розвагами.

Діва

Ви зможете досягти своєї мети, якщо будете дипломатичні. Але занадто сильно поступатися опонентам теж не потрібно, відстоюйте свою позицію стримано і впевнено. Якщо дозволите собі зірватися і психанути, доведеться почати все з початку.

Терези

День буде нейтральним у всьому, крім любовної сфери. Тут вплив позитивних тенденцій буде вкрай сильним. Ви зможете вирішити давні проблеми, якщо перестанете пускати їх на самоплив. Говоріть, питайте, не бійтеся показати свої почуття.

Скорпіон

Ви можете сміливо вирушати на переговори. Навіть якщо ваші співрозмовники з самого початку не налаштовані вас слухати, ви зможете досить швидко їх переконати. Але не варто зачаровуватися, ймовірно різка зміна ходу подій.

Стрілець

День буде хорошим, хоч без непорозумінь і не обійдеться. Важливо зберігати оптимізм і бажання боротися, тоді незабаром невдачі відступлять самостійно. Піймайте момент і приділіть час своєму ментальному здоров'ю.

Козеріг

Козерогам буде непросто зосередитися. Вам доведеться перенести свої плани, а може і відмовитися від них зовсім. Зараз події будуть самі обирати свій хід, ви зможете вплинути на них лише побічно.

Водолій

Ви можете вести себе егоїстично, що призведе до проблем в особистих стосунках. Займіться чимось, що не вимагає від вас емоційних сплесків. І не судіть нікого строго, ви ж і самі не завжди чините правильно.

Риби

Рибам краще не займатися ніякими робочими справами. Це не спроба відпочити або полінуватися, навпаки. Вам краще відкласти всі справи, щоб не наробити помилок. Так буде правильніше і легше для всіх, тільки знайдіть спосіб це провернути.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.