Гороскоп на 22 березня: Риби зможуть уникнути конфліктів, а Ракам доведеться боротися зі спогадами

Хочете знати, що вас чекає 22 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає безліч розмов, а кому потрібно призначити якомога більше зустрічей.

Овен

Для Овнів день буде наповнений постійними розмовами. Люди навіть можуть почати вас втомлювати, але вам не можна показувати, що діалоги для вас не дуже цікаві. Зараз дуже важливо, щоб оточуючі бачили в вас уважного слухача.

Телець

Тельці можуть почати сумніватися у власних переконаннях. Вас можуть терзати думки про те, чи правильний шлях ви вибрали, чи займаєтеся тим, чим хочете. Проаналізуйте ситуацію і тоді зрозумієте, в який бік коштує рухатися.

Близнюки

День добре підходить для спілкування, як дружнього, так і на роботі. Постарайтеся призначити якомога більше зустрічей, які можуть позитивно позначитися на вашому настрої. Слід прислухатися до порад від більш досвідчених знайомих, вони допоможуть вам уникнути помилок.

Рак

Не дозволяйте старих спогадів вас контролювати. Ви самі вирішуєте, яким буде ваше майбутнє, пам'ятайте про це. Емоції можуть вселяти вам помилкові надії, не можна на них спиратися. Не бійтеся діяти рішуче. Зараз все в ваших руках.

Лев

День буде легким і веселим. Ви запросто зможете домовитися з ким завгодно, все завдання будуть даватися просто. Також вам може захотітися творчості і пригод, не стримуйте ці бажання. Натхнення криється в вас самих, знайдіть його.

Діва

Для Дів цей період буде наповнений переживаннями і розчаруваннями особистого характеру. Ви можете дізнатися щось неприємне про людину, якій сильно довіряєте. Не втрачайте контроль над своїми емоціями і слухайте співрозмовника уважно.

Терези

У першій половині дня ви можете отримати важливу інформацію. Не чекайте від оточуючих серйозних вчинків, вони можуть не виправдати ваших очікувань. При вирішенні ділових питань спирайтеся тільки на власні знання і досвід.

Скорпіон

Вас чекає нагадування про якісь нездійснені надії і мрії. Подібні думки можуть занурити вас в неприємне гнітюче стан. Якщо відчуєте, що настрій вас явно підводить, постарайтеся відволіктися і повернутися до справ пізніше.

Стрілець

Не лінуйтеся проводити тривалі бесіди. Так, самим все вирішити було б швидше, але з командою ви будете діяти куди більш ефективно. Пам'ятайте, що поодинці вкрай непросто дістатися до далеких цілей. Краще зберіть навколо себе якомога більше однодумців.

Козеріг

Козероги будуть діяти не зовсім логічно. Ви можете заплутатися в справах, які самі ж почали. Коли будете будувати подальші плани, не забувайте про людський фактор. І ви самі, і ваше оточення зараз піддаєтеся емоційним бурям.

Водолій

Представникам цього знака потрібно бути більш ініціативними. Плисти за течією - не найкращий варіант, якщо ви хочете вибитися зі звичного монотонного ритму. Беріться за цікаві завдання, не бійтеся труднощів. І не сидите на місці.

Риби

Ви будете надзвичайно миролюбні, тому всі назріваючі конфлікти зможете припинити ще в корені. Це допоможе не тільки вам самим, але і вашому оточенню. Якщо думаєте, що можете комусь допомогти своїм радою, спробуйте. Але не наполягайте.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.