RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 26 березня: Левам варто знайти спосіб розслабитися, а Козерогам не можна забувати про емоційний фон

Хочете знати, що вас чекає 26 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба насолоджуватися моментом, а кого чекає раптова удача.

Овен

Просто насолоджуйтеся моментами. Зараз настає період затишшя, після якого вас чекають справжні пригоди. Поки все тихо і спокійно, розслабтеся і дозвольте собі відпочити. Не забувайте радіти дрібницям кожен день.

Телець

Тельців чекає раптова удача в справах. Ідея, яку ви давно закинули, може принести вам несподіваний прибуток. Продумайте всі деталі і дійте. І не забувайте про тих, хто трудиться разом з вами. Команда завжди сильніші за одного лідера.

Близнюки

Для Близнюків це не найпростіше час. Ваші помилки будуть сприйматися вами болісно, ви можете занадто заглибитися в самокритику. Постарайтеся сприймати все, що відбувається, як безцінний досвід. І не звинувачуйте себе.

Рак

Ракам варто бути особливо обережними у всіх розмовах. Ви зараз легко можете бовкнути щось зайве, про що пізніше будете дуже сильно шкодувати. Думайте перед тим, як щось сказати, адже слово, як то кажуть, не горобець.

Лев

Всі важливі справи плануйте на першу половину дня, вона буде наповнена позитивними вібраціями. Ближче до вечора варто зайнятися чимось приємним і розслаблюючим. Також не забувайте про заплановані справах.

Діва

Ймовірний швидкий прогрес в робочих справах. А ось вдома все буде дуже плавно, тому варто трохи урізноманітнити рутину. Щоб ваші близькі не занудьгували, влаштуйте сімейна вечеря. А якщо живете один, побалуйте себе чимось смачним під улюблене кіно.

Терези

Не упускайте можливостей і дійте відразу, як тільки з'являється шанс за щось взятися. Велика ймовірність успіху в багатьох справах, також добре пройдуть заплановані поїздки і зустрічі з приємними людьми. Допоможіть друзям, якщо вони попросять.

Скорпіон

Зараз ви можете випадково видати чужий секрет. І навіть проговоритися про своє власне. Будьте обережні в діалогах і не поспішайте ділитися інформацією. Однак, якщо вам хочеться комусь відкритися, варто зробити це. Тільки дійте вдумливо.

Стрілець

Для Стрільців цей період буде розслаблюючим і радісним. Вас чекає довгоочікуваний відпочинок і приємні новини. Також зараз ви можете почати планувати відпустку або якусь поїздку. Близько будуть підтримувати вас у починаннях.

Козеріг

У чомусь вам буде однозначно везти, а в якихось справах, навпаки, чекають перешкоди. Позитивні вібрації можна буде відчути, якщо самостійно на них налаштуватися. Ваш емоційний фон зараз надзвичайно важливий, займіться ім.

Водолій

Для представників цього знака день буде невдалим у фінансовому плані. Водоліїв чекають матеріальні проблеми, імовірна втрата великої суми грошей. Уважно стежте за своїми речами, зараз у вас легко можуть що-небудь вкрасти.

Риби

Ви зможете відкрити в собі нові здібності, про які раніше і не підозрювали. Навіть справи, яких ви боїтеся, будуть даватися вам з легкістю. Плани знову доведеться коригувати, але це не дуже вас засмутить.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.