RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Гороскоп на 8 квітня: Стрільцям варто змінити спосіб життя, а Козероги можуть влаштувати скандал

Хочете знати, що на вас чекає 8 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно розібратися з боргами, а кому варто побоюватися обманів.

Овен

Розберіться з боргами і плануванням витрат, це допоможе уникнути неприємностей надалі. Якщо ви вважаєте, що зараз варто заощадити, порахуйте все і розберіться, як отримати необхідне.

Телець

На цей день можете планувати переговори і початок нових справ. Також варто бути уважним до оточення, зверніть увагу на приховані мотиви ваших колег і знайомих. Можливо, хтось намагається використати вашу доброту і бреше, дивлячись прямо вам в очі.

Близнюки

Зараз ви можете бути занадто довірливі. Також Близнюки в цей період сильно схильні до впливу зі сторони. Задумайтесь, чи є ваші рішення дійсно вашими? Або хтось намагається вкласти в вашу голову щось своє?

Рак

Вам може захотітися позбутися від емоцій. Кращий варіант - зайнятися спортом, прибиранням або чимось подібним, інакше ваша енергія почне шукати вихід в менш корисних сферах. Наприклад, ви можете влаштувати скандал на рівному місці.

Лев

День буде суперечливим. Ви налаштовані оптимістично, але справи прямо таки валяться з рук. Не здавайтеся і не психуйте через дрібниці, смуга невдач скоро закінчиться, а от ваші нервові клітини ніхто вам не поверне.

Діва

Будье обережні і не впадайте в ейфорію. Бажане нарешті почне збуватися, але не варто втрачати голову від радості. Дотримуючись обережності ви зможете надовго закріпити нинішній успіх.

Терези

Ваша внутрішня дисципліна допоможе впоратися з новими труднощами. Проблеми можливі, але ви повинні залишатися в гармонії з собою, щоб з усім розібратися. Не варто діяти запально і необдумано.

Скорпіон

Для вас настає плідний період, постарайтеся скористатися цим, щоб закрити давні справи і домогтися успіху в нових починаннях. На любовному фронті все буде не дуже гладко, але вам вдасться розібратися з накопиченими проблемами.

Стрілець

Якщо ви хотіли змінити свій спосіб життя, варто почати зараз. Відмовтеся від шкідливих звичок і займіться своїм здоров'ям. І не перенапружуйтеся, ваш організм зараз потребує перезавантаження і достатньої кількості відпочинку.

Козеріг

У цей день велика імовірність вступити в сварки або влаштувати скандал. Ваші емоції зашкалюють, через це розум працює немов у фоновому режимі. Візьміть себе в руки, ваші близькі нічим не заслужили такої поведінки.

Водолій

Вам доведеться зайнятися вирішенням давніх проблем, про які хотілося б забути. Але, на жаль, справи самі по собі не можуть закінчитися. Тому зберіться і прикладіть максимум зусиль, щоб потім можна було сміливо дозволити собі відпочити.

Риби

У вас з'явиться можливість домогтися успіху, тому постарайтеся діяти активно і не упускати шансів. Сприятливий час для спілкування з людьми, постарайтеся провести важливі переговори саме зараз.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.