RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Молодик 17 вересня: що потрібно робити, а чого не можна

Астрологи зазначають, що вересневий молодик, який вважається невдалим днем для нових починань, пройде під знаком Діви і відкриє вдалі можливості і перспективи для людей, які вміють ясно мислити і контролювати емоції.

Про це повідомляє ресурс "Слово і Фраза".

У день молодика астрологи радять прямо висловлювати свої бажання і чітко будувати плани. Якщо ж доведеться відстоювати свої інтереси, то перемога буде у того, хто зможе направити негативні імпульси в русло здорової конкуренції, а не в марний конфлікт.

Прикмети на вересневий молодик

В цей день у багатьох з'явиться шанс домогтися давніх кар'єрних цілей, недосяжних раніше. Тому важливо бути уважним до деталей і повірити в свої сили.

Молодик сприятливий для побудови планів на майбутнє, як мінімум - на найближчі тижні. Потрібно скласти список проміжних досягнень, які потрібно зробити за місяць, щоб наблизитися до глобальної мети.

В цей день проводять ритуал на благополуччя, а також обряди, які здатні здійснити заповітну мрію. Оскільки знак Діви вважається грошовим, астрологи радять зосередитися на привабленні благополуччя і матеріального процвітання.

Діва також - знак порядку, тому в цей день важливо оплатити рахунки, квитанції, борги або хоча б їх частину. Сприятливим в цей час буде допомога близьким, через служіння людям ми можемо стати сильнішими, навчитися бачити суть речей, пробудити в собі частинку душі життєлюбність.

Що не можна робити 17 вересня

У цей день не варто починати нові проекти і займатися реалізацією нових цілей. Вплив молодика може викликати хаос у справах, зірвати домовленості і угоди, повести не тим маршрутом. Астрологи радять доробляти те, що вже було розпочато, не намагаючись осягнути неосяжне.

У час молодика не можна влаштовувати бардак в квартирі, справах і думках. Незавершені справи вказують на внутрішні блоки і сильно тиснуть на психіку. 17 вересня під чуйним наглядом Діви кожен може повернути собі контроль над своїм життям, розвантаживши список справ, що постійно поповнюється.

Не можна також довіряти малознайомим людям, оскільки молодик - небезпечний день з точки зору енергетики. Слід бути максимально обережними в спілкуванні з оточуючими, щоб не потрапити під вплив енергетичного вампіра, маніпулятора або шарлатана.

Головна небезпека 17 вересня - втративши контроль над собою і тим, що відбувається, ігнорувати деталі і приховані підтексти. Важливо всьому приділяти підвищену увагу, не відриваючись від реальності, щоб не робити ірраціональних вчинків і не приймати небезпечних рішень.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи стверджують, що молодик може піднести несподіваний сюрприз у вигляді доленосної зустрічі.