RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Часу буде не вистачати: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 грудня

На неділю, 20 грудня, астрологи прогнозують швидкоплинний день, коли всім буде не вистачати часу на виконання важливих справ.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Слова і фрази".

Овен

У цей день можна провести очистку будинку, а вечір провести з друзями. До представників цього знака може повернутися давно втрачена знахідка.

Телець

У цей день не можна виконувати свою роботу неякісно, інакше потім буде важко відмити свою репутацію. Астрологи радять не лінуватися і не сповільнюватися без потреби.

Близнюки

Представникам цього знака в цей день потрібно більше довіряти інтуїції і дивитися на важливі для них речі під іншим кутом. Хороші результати принесе твердість в діях.

Рак

У цей день можна повернути довіру до когось із близьких чи знайомих, пробачити когось і примиритися. У представників цього знака не передбачається ніякої напруги і тривоги.

Лев

Представникам цього знака, ймовірно, доведеться прийняти виклик, проявити сміливість і завзятість. Можливо також, що прийдуть хороші новини з приводу рішень, які були прийняті раніше.

Діва

Представники цього знака можуть опинитися в ситуаціях, яким характерний буде інтенсивний обмін інформацією або знаннями. День передбачається дуже активним.

Терези

У цей день представники цього знака можуть переживати тимчасові труднощі, відчути, що дії не приносять бажаних результатів, а плани - зриваються. Астрологи радять не заглиблюватися в почуття провини, а просто зробити висновки.

Скорпіон

У цей день бажано подбає про власний затишку, а не виявляти надмірну цікавість до життя інших людей. Якщо жити чужим життям, то своєю не буде.

Стрілець

У цей день можливі ситуації, які розчарують представників цього знака. Вони можуть відчувати себе самотніми, можливі припливи ностальгії.

Козеріг

Цей день буде вдалим для знайомства з новими друзями, відкриття для себе або вивчення чогось цікавого.

Водолій

Представників цього знаку можуть турбувати страхи з приводу втрати фінансової стабільності. Збільшити дохід допоможуть розумні рішення, не слід надто довіряти передбаченням у фінансових питаннях.

Риби

У цей день представників цього знака можуть застати зненацька спогади про минуле, можливо вони зустрінуть когось із рідних чи близьких, кого не бачили багато років.

Як повідомляв "Апостроф", у 2021 році на представників семи знаків Зодіаку чекає фінансове благополуччя і удача.