Весільний гороскоп на 2021 рік: три знаки Зодіаку, які в рік Вдови будуть щасливими у стосунках

Незважаючи на те, що два наступних роки після високосного 2020 року в народі називають роком Вдівця і Вдови, деяким знакам Зодіаку зірки пророкують вдалі одруження в 2021 році.

Відповідний весільний гороскоп опубліковано на сайті astrakhan.su.

Рак

Зірки пророкують щасливий шлюб для представників цього знаку в цьому році, вони немов виграють джекпот на створення ідеальної родини. Раки-молодята будуть прагнути до створення затишної атмосфери в будинку, їм захочеться якомога більше часу проводити зі своїми партнерами. Втім, надмірна прихильність може викликати випробування ревнощами.

Лев

Як стверджують астрологи, у представників цього знаку буде небагато шансів в цьому році зв'язати себе подружніми узами. Однак, ті, хто зважиться на цей крок - не прогадає. Зірки обіцяють сприятливе сімейне життя тим, хто все таки зіграє весілля, не дивлячись на прикмети.

Діва

Представники цього знаку, одружившись в цьому році, наповнять подружнє життя умиротворенням і щастям. Найбільше шансів зустріти свою половинку серед Риб і Водоліїв. Найкращим часом для проведення весілля стане вересень або грудень.

Як повідомляв "Апостроф", рік Бика принесе чимало доброго кожному знаку Зодіаку, але два з них будуть буквально фонтанувати життєвою енергією.