RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Будьте уважні: яким знакам Зодіаку потрібно бути вкрай обережними

Астрологи розповіли, кому в період з 18 по 24 січня може пощастити в справах і любові.

Свіжий гороскоп публікує портал Verge.

Овен

Знайдеться час для роздумів і перегляду своїх пріоритетів. З 23 січня стартує несприятливий період в любові, тому не можна упускати навіть найдрібніші нюанси.

Телець

Ці люди стануть більш привабливими для протилежної статі, і потрібно не забувати проявляти ініціативу, щоб вас помітили. Можна запланувати ремонт або відправитися в подорож.

Близнюки

Можна поліпшити свій фінансовий стан або навіть знайти нову роботу. Але про зміни в житті можуть навіть не думати ледачі Близнюки.

Рак

Головне - не зациклюватися на роботі і робити перепочинок. Уран перестав бути ретроградним, тому в житті Раків можливі серйозні зміни.

Лев

Зірки допоможуть вам себе відкрити з нового боку. Наступний тиждень - ідеальний час для романтичних зустрічей і нових знайомств. Але службові романи принесуть тільки проблеми.

Діва

Потрібно забути про егоїзм і почати дарувати любов оточуючим. Можна сміливо йти вперед і не озиратися на перешкоди.

Ваги

Головна сфера наступного тижня - любов. Але не потрібно забувати про такі домашні справи, як прибирання і позбавлення від старого мотлоху.

Скорпіон

Очікується цікавий період, але не потрібно покладатися тільки на логіку. Втрата грошей спровокує появу проблем в інших сферах.

Стрілець

Щоб проблеми не знайшли силу і не почали негативно впливати на всі сфери життя, Стрільцям потрібно залишатися на позитиві. І краще не хвалитися досягненнями, адже доля любить скромних.

Козеріг

Доведеться вибирати - близькі люди або робота. А найсприятливіші дні - вихідні, які можна виділити на поїздку.

Водолій

Очікуються нестабільні гойдалки, але на світ кращим дивитися з оптимізмом. А ось нові знайомства і далекі поїздки краще відкласти.

Риби

Зірки обіцяють удачу в справах, а енергетика дозволить вирішити будь-яку ситуацію. Наступний тиждень - ідеальний період для ділової активності, спілкування з начальством і просування по кар'єрних сходах. Але головне - довести свою відданість улюбленій справі.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку зловлять удачу за хвіст і здійснять мрії.