RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Спробуйте купити лотерейний квиток - три знаки Зодіаку, яких чекає великий виграш

Астрологи склали прогноз для знаків зодіаку, яким точно пощастить виграти в лотерею. Перемога в лотереї - це завжди хвилююче, таке "чудо" відбувається вкрай рідко, але Всесвіт допомагає деяким людям знайти впевненості і прийти до успіху.

Про це пише сайт Сіб.ФМ.

Стрілець

Стрілець є одним з найщасливіших знаків зодіаку. Складно пояснити, чому цим людям щастить більше, ніж іншим. Однак ці люди дійсно можуть розраховувати на свою магію, наприклад, прогулюючись по парку, вони випадково натикаються на гаманець. Страшно уявити, що буде, якщо Стрільці візьмуться за лотерейні квитки. Такі щасливчики безумовно будуть успішні в розіграшах.

Діва

Діви також можуть похвалитися удачею. Як правило, Діви уважні і обережні, особливо якщо мова йде про кошти. Такі люди завжди знайдуть застосування грошам, наприклад, вони можуть купити квиток і виграти ще більше грошей, ніж витратили. Діва може використовувати свій розум на благо, і збільшити обсяг свого гаманця.

Риби

Риби - це магніт для удачі. Варто таким людям придбати лотерейний квиток, як вони відразу ж розуміють, чому це потрібно було зробити. Буквально з першої ж спроби Риби можуть розраховувати на фінансовий потік, який допоможе вибратися їм з різних неприємностей. Риби - це справжні щасливчики, їм не потрібно робити щось складне для досягнення своїх цілей, адже цілі самі до них йдуть.

Як писав "Апостроф" раніше, астрологи назвали п'ять найбідніших знаків Зодіаку.