Шість знаків Зодіаку бачать людей наскрізь - їх неможливо обдурити, "розкусять" будь-кого

Астрологи визначили шість знаків Зодіаку, які мають незвичайну проникливість, легко вгадують чужі думки і наміри і рідко попадаються на виверти шахраїв.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс Дзен".

Риби

Представники цього знаку іноді можуть передбачати події, володіючи добре розвиненою інтуїцією. Вони без труднощів "розкусять" натуру людини. Варто прислухатися до їхньої думки про інших людей, характеристики Риб завжди бувають дуже точними. Також корисно прислухатися до їхніх порад, навіть якщо вони спочатку здаються смішними.

Скорпіон

Представники цього знаку відчувають брехню миттєво, як справжній живий "поліграф". Скорпіони бувають недовірливими, погано сходяться з іншими людьми, моментально розгледівши в них фальш. Вони на власному досвіді знають, як легко приховати від всіх правду.

Водолій

Представники цього знака надзвичайно цікаві і люблять нові знайомства, це дає їм можливість покопатися в чужих взаєминах і проблеми. Такий багаж знань дозволяє їм добре розбиратися в оточуючих. Як чудові психологи вони бачать брехню здалеку, легко вгадуючи, якщо їх хочуть обдурити.

Близнюки

Представники цього знаку мають гарну ерудицією і вміють викликати прихильність до себе інших людей. При цьому вони мають незвичайну прозорливістю, від них нічого не приховати. Свою розвинену ітуіцію Близнюки не випинають, іноді виглядають наївні, ніж є насправді.

Терези

Представники цього знаку різносторонньо розвинені і нерідко дивують своєю проникливістю та чуйністю до настрою оточуючих. Емпатія дозволяє їм вгадувати чужі мотиви вчинків, думки і переживання, вони завжди готові надати допомогу близьким людям. Однак корисливі відносини з Терезами неможливі, вони моментально розкусять паразита.

Лев

Представники цього знаку люблять бути в центрі уваги і при цьому бажають, щоб ними захоплювалися. Вони відрізняють лестощі і брехню заради вигоди від щирих хвалебних од. Леви без труднощів вичислять людину з "гнилим нутром", неусвідомлено відчуваючи до неї неприязнь. Їхня негативна думка з приводу іншої людини, як правило, виявляється правильною.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які відрізняються найнестерпнішим характером.