RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Рік Бика пророчиця Ванга передбачила біду для п'яти знаків Зодіаку

2021 рік, за прогнозами відомої Ванги, підготував п'ятьом знакам Зодіаку серйозні неприємності.

Пророцтво публікує портал Rsute.

Ванга передбачила, що рік Бика за китайським календарем стане складним для Скорпіонів, Львів, Овнів, Дів і Водоліїв.

Скорпіон

Вам доведеться подолати деякі неприємності. Можливі розчарування на роботі і в особистому житті. Ванга розповідала, що Скорпіонам потрібно прислухатися до інтуїції, яка допоможе їм перемогти всі проблеми.

Овен

У деяких справах доведеться діяти наполегливо, а досягти мети можна, заплативши досить високу ціну. Тому Ванга радила Овнам не поспішати, а грандіозні плани краще перенести на 2022 рік.

Водолій

Вам не втекти від неприємностей, але буде шанс подолати всі труднощі. Найголовніше- не дозволяти ланцюжку неприємних подій збити вас з правильного шляху.

Лев

Якщо ви будете вірити в свої сили і не забивати голову дурними думками, то в 2021 році вам вдасться вибратися з "ями неприємностей". Ванга передбачила, що тільки позитивне мислення приведе Львів до успіху.

Діва

У 2021 року вам буде здаватися, що земля йде з-під ніг. Але всі проблеми підуть, якщо докладете максимум зусиль. У Рік Бика вам, можливо, доведеться відмовитися від вигідної роботи. Зірки можуть посварити з рідними і головне - не приймати рішення зопалу.

Раніше ми розповідали, які чотири знака Зодіаку можуть розраховувати на фінансовий успіх в березні.