RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Як завоювати увагу і любов чоловіка: для кожного знаку Зодіаку є свій ключ до серця

Астрологи поділилися секретами кохання чоловіків, які належать до різних знаків Зодіаку, і дали поради жінкам, якими ключиками до серця потрібно користуватися для кожного з них.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті tainysudby.

Овен

Щоб привернути до себе увагу представників цього знаку необхідно пробудити в їхній інстинкт мисливця, оскільки всі Овни - завойовники. Стане в нагоді загадковість, деяка недоступність, а також м'якість і життєрадісність.

Телець

Для представників цього знаку важливий комфорт і ласка. Також Тельці звертають увагу на зовнішній вигляд, їх приваблюють гарні прикраси та аксесуари. Ключиком до серця послужить романтичну вечерю, свічки, масаж і затишна атмосфера.

Близнюки

Представникам цього знаку буде цікавою дама, у якої є свої захоплення та інтереси, також вони цінують простоту і легкість в спілкуванні. Щоб зблизитися з Близнюками, можна обговорити з ними прочитану книгу, сходити на прем'єру фільму або з'їздити на екскурсію.

Рак

Щоб завоювати серце представника цього знака, обов'язково потрібно вислуховувати його переживання і розповідати про свої почуття. Спільна вечеря і прогулянка допоможуть опинитися з ним на одній хвилі і продемонструвати повагу до традиції.

Лев

Щоб підкорити представника цього знака, потрібно зробити так, щоб він захоплювався вами, а його друзі - йому заздрили. Розтопити його серце допоможуть компліменти і не дуже надмірні похвали.

Діва

Чоловіків з-під цього знаку можна привабити працьовитістю і постійним прагненням до досконалості. Насамперед вони звертають увагу на справи, а не на слова і емоції. Спільні заняття спортом, турбота про здоров'я чи звичайне прибирання, проведена разом, зблизить вас з Дівами.

Терези

Представники цього знаку цінують красу і гармонію, тому сміливо і без сорому демонструйте свої наряди. Також необхідно сподобатися його друзям і родичам. Оскільки Терези не люблять самі приймати рішення, ініціативу краще взяти у власні руки.

Скорпіон

Для налагодження відносин з представниками цього знаку знадобиться ризик, острінка, перчинка. Слід проявити сміливість і навіть безрозсудність, щоб потім подражнити недоступністю. Перепади в стосунках їх приваблюють, в них повинні бути і страждання, і ніжність, і пристрасть.

Стрілець

Представникам цього знаку потрібна муза, яка обожнює, захоплюється і заряджає оригінальними ідеями. З Стрільцями не слід сперечатися, а краще показувати своє прагнення піти слідом хоч на край світу.

Козеріг

Для представників цього знаку інтерес представляє ділова дама і навіть кар'єристка. Їх серце зворушить діловий костюм, зібране волосся і високі підбори. Козеріг буде радий підтримати розмову про плани та цілі, охоче відгукнеться на прохання допомогти порадою щодо роботи.

Водолій

Представники цього знаку дуже волелюбні, тому і вам краще показати свою самостійність. Звернути на себе увагу можна запрошенням на виставку або в музей науки. У відносинах слід бути обережними, ревнощів і власницьких замашок він не потерпить.

Риби

Перед представниками цього знаку необхідно відкрити душу і показати свої емоції, при цьому залишаючись щирою, відкритою і відвертою. Важливо зберігати в собі загадковість і продемонструвати, що ви - єдина і неповторна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше австрологі назвали п'ять чоловіків за знаком Зодіаку, які можуть бути справжніми тиранами в сім'ї.