RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"День відьом" 23 березня виявиться фартовим для трьох знаків Зодіаку - кардинально змінять життя

У вівторок, 23 березня, відзначається Міжнародний день магії. У цей день, який ще називають Днем відьом, три знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни - ці "відьми" можуть упіймати хвилю фарту і здійснити прорив у своєму житті.

Про це пише видання AstroZodiac.

Телець

Сьогодні вам дуже знадобиться вміння знаходити спільну мову з різними людьми. Завдяки йому ви знайдете нових союзників, зможете уникнути конфліктів на роботі і вдома. Також вас чекатимуть цікаві ділові пропозиції, деякі Тельці отримають шанс піднятися кар'єрними сходами. Добре складуться поїздки: вони обіцяють не тільки приємні враження, а й вигідні угоди і вдалі покупки. Буде можливість допомогти близькій людині, підтримати її у важкий момент - не пропустіть її. Друга половина дня прекрасно підійде для спілкування з рідними і зміцнення сімейних зв'язків.

Близнюки

Хоча в цей день сподіватися на легкі перемоги не варто, ви неодмінно досягнете бажаного, якщо докладете зусиль. Можливі грошові надходження, в тому числі несподівані. Буде шанс укласти вигідні угоди. У роботі потрібно бути уважнішими: зараз будь-яка дрібниця може виявитися важливою. Намагайтеся не давати приводів для чуток і пліток, особливо якщо розраховуєте на швидкий кар'єрний ріст. День сприятливий для знайомств, які можуть отримати романтичне продовження. Ви будете справляти на людей надзвичайно позитивне враження, абсолютно не докладаючи для цього зусиль.

Лев

Сприятливий день для спілкування, особливо ділового. Ви знаєте, як зацікавити і надихнути людей, легко знаходите спільну мову з потенційними партнерами і союзниками, до того ж уміло використовуєте свій шарм. В той же час в роботі, яка вимагає зосередженості та уваги до деталей, можуть виникнути труднощі: якщо ви будете відволікатися частіше, ніж зазвичай - можна допустити прикрі помилки в якихось дрібницях. Вірогідні грошові надходження, в тому числі великі. Зірки радять правильно розпорядитися отриманою сумою: вкладіть її в перспективний проект або зробіть вдалу покупку. День обіцяє приємні сюрпризи.

Як писав "Апостроф", в квітні хороші шанси і можливості отримають три знаки, яких вважала особливими Ванга - Риби, Лев, Скорпіон.