RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Названо шість найбільш депресивних знаків Зодіаку - важко переживають негативні емоції

Астрологи назвали знака Зодіаку з самим песимістичним поглядом на світ і які можуть впасти в депресію через сущі дрібниці.

Про це пише ellegirl.ru.

Риби

Астрологи кажуть, що у людей під цим знаком Зодіаку найбільша схильність до депресії. Риби добрі до оточуючих, але самокритичні по відношенню до себе. Риби хотіли б контролювати своє життя, щоб все було так, як вони представляють - це і є основна причина їх депресії.

Рак

Раки співчутливі, але їм часто здається, що на них ніхто не звертає уваги. Через це у них схильність до поганого настрою і навіть депресії. Їм постійно потрібно відчувати, що їх люблять і потребують них.

Скорпіон

Скорпіони в стосунки вкладають всі свої почуття. Самотність і розлука з коханими - головні причини депресії у Скорпіонів. Щоб уникнути смутку і, як наслідок депресії, представникам цього знаку потрібно навчитися керувати своїми сильними емоціями.

Козеріг

Козероги досить закриті, вони здатні зберігати самовладання в складних ситуаціях. Але, коли у них не виходить здійснити задумане, у Козерогів може з'явитися сильне почуття провини і початися депресія.

Близнюки

Ці люди дуже емоційні - вони можуть як стрибати від радості, так і впадати в глибоку печаль і навіть депресію. Близнюки не люблять нудьгувати, тому постійно чимось зайняті. В основному саме це не дає їм поринути в безодню депресії.

Телець

Тельці депресію переживають дуже важко. Однак допомогти їм вибратися з депресії можуть ароматерапія або приготування смачної їжі. Головні ліки - комфорт і затишок.

Нагадаємо, що астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку літо 2021 року насиченим на позитивні емоції.