Потрібно бути обережними і не випробовувати долю - астролог назвала невдалі дні в квітні для всіх знаків

Астролог Василиса Володіна назвали найбільш невдалі дні в квітні для кожного знака Зодіаку і попередила, чого їх представники повинні остерігатися.

Відповідний гороскоп опубліковано на YouTube-каналі провісниці.

Овен

На початку місяця, з 1 по 6 квітня, представники цього знаку отримають можливість вирішити любовні питання, але з 8 по 11 квітня їх чекає небезпечний період. З 12 по 16 квітня буде шанс блиснути зовнішністю і красномовством, а після 15 квітня удасться монетизувати результати прикладених раніше зусиль, до 19 квітня варто чекати прибутку. З 24 квітня прийде час займатися сімейними справами.

Телець

Протягом першої тижні квітня представникам цього знаку вдасться врегулювати любовні справи, а 10 і 11 числа їм світить грошова удача. Важливі справи краще вирішувати в другій половині місяця, однак слід врахувати, що 20, 23 і 25 квітня - стресові дні.

Близнюки

Починаючи з 4 квітня представників цього знаку чекає багато зустрічей, поїздок і активності, вдалими виявляться 2 і 10 квітня, а 17 і 18 можливий успіх в роботі. Сили треба витрачати раціонально, щоб не відчути в останній декаді місяця занепад сил і брак грошей. 24-25 квітня - високостресові дні.

Рак

Для представників цього знаку виявиться напруженою перша половина квітня, особливо в професійній сфері. У другій половині місяця можна стати жертвою закулісних інтриг, а також з'явиться шанс отримати несподівану допомогу через інших людей, які відкриють нові можливості.

Лев

Представникам цього знаку в квітні захочеться пригод, їх потягне до подорожей. Найкращим часом для вирішення будь-яких справ цього місяця стане друга декада - з 10 по 20 число.

Діва

У квітні представникам цього знаку слід прислухатися до своєї інтуїції: якщо раптом з'явиться сильне відчуття невпевненості, краще відкласти задумане діло. Гранично обережними слід бути 17-18 і 24 квітня.

Терези

Квітень для представників цього знаку стане місяцем любові, романтики та яскравих емоцій. 5 і 7 квітня вдасться переробити масу справ, а 10 і 11 можна очікувати справжніх подарунків долі. 20 і 23 квітня їх може підстерігати незвичайний поворот ситуації. Останній тиждень місяця буде наповненим нудною роботою. 24 і 25 квітня може з'явиться почуття провини.

Скорпіон

Представникам цього знаку в квітні слід направити енергію в потрібне русло, щоб не розпорошувати свої зусилля. Якщо допустити помилку в першій декаді місяця, з 1 по 10 квітня, то проблеми прийдеться вирішувати 2-3 місяці.

Стрілець

У першій половині квітня для представників цього знаку головною темою будуть сімейні стосунки. Решту справ теж краще вирішувати на початку місяця, тому що в другій половині доведеться серйозно зайнятися здоров'ям.

Козеріг

Представників цього знаку в квітні чекають візити друзів і родичів. Краща продуктивність у всіх справах буде 1 і 10 квітня, зокрема, легко вийде оформити необхідні документи

Водолій

Представникам цього знаку для успіху в професійній сфері доведеться включити всю свою креативність на початку квітня, тому що в кінці місяця їх потягнуть в тихе болото домашні справи. Важливою буде фізична активність. Вдалі дні - 9, 22, 23 і 30 квітня.

Риби

Для представників цього знаку квітень розпочнеться з неприємного конфлікту в близькому оточенні, проте всі непорозуміння вдасться згладити після 20 числа. Важливо не планувати нічого грандіозного.

Як повідомляв "Апостроф", квітень 2021 року принесе деяким представникам зодіакального кола великі гроші.