RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Не варто ризикувати і розслаблятися: гороскоп на кінець березня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли, у кого з представників зодіакального кола "чорна смуга" закінчиться вже в квітні, склали докладний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 30 березня.

Про це пише видання "Слово і фраза".

Овен

Овнам можна планувати нові справи. Гороскоп радить бути напоготові і не упускати ініціативу зі своїх рук. В жодному разі не можна відступати від наміченого, розслаблятися і відволікатися на другорядні завдання. Згаяний зараз час дуже важко буде надолужити в майбутньому.

Телець

Тельців чекає помітне поліпшення фінансового становища. Для досягнення мети зірки радять їм використовувати всі можливі варіанти, а також власні винаходи. Однак не слід надмірно ризикувати в цей день: надмірна екстравагантність і егоїзм можуть зіграти з вами злий жарт. У спілкуванні з близькими проявіть такт і увагу - так ви отримаєте від них набагато більше.

Близнюки

Близнюки в цей день доб'ються хороших результатів в області науки і мистецтва. Представників знаку очікують вигідні ділові пропозиції, однак варто ретельно перевіряти отриману інформацію і не поспішати з висновками. Остерігайтеся галасливих і багатолюдних компаній.

Рак

Представників знаку в цей день можуть здолати головні болі і погане самопочуття. У спілкуванні з людьми вам треба бути обережними: вірогідні невірна інформація, брехня і обман. Сьогодні краще зайняти вичікувальну позицію, не втручатися ні в які суперечки та дискусії, інакше все обернеться проти вас.

Лев

Цей день може принести вам благополучне завершення всіх відкладених справ або ж вирішення питання, яке мучило вас раніше. Не варто робити категоричні заяви, якщо для вас відкриється щось неприємне. У разі нездужання не зволікайте з візитом до лікаря: хвороба може затягнутися надовго.

Діва

День для Дів буде пов'язаний з підключенням до каналу космічної енергії. Тому його варто використати для самозаглиблення, початку курсу лікування та профілактики захворювань. Все, за що б ви не взялися, може бути реалізовано. Можуть несподівано навідатися гості, ймовірне невелике перенапруження.

Терези

Доля випробовуватиме вас в цей день на міцність. Можливі неприємності, які або загартують вас, або морально знищать. Не варто розраховувати на допомогу з боку інших людей, покладайтеся тільки на свою інтуїцію і кмітливість. У відносинах з оточуючими людьми проявіть притаманне вам благородство.

Скорпіон

Сьогодні краще утриматися від активності в діловій сфері. Сприятливим буде день для вирішення конфліктних ситуацій з близькими людьми. У другій половині дня намагайтеся більше спілкуватися з близькою людиною, сім'єю, дітьми. Можливо, під враженням почуттів або випадкового збігу обставин ви опинитеся під чиїмось впливом.

Стрілець

День має подвійну характеристику. Сьогодні ви можете вирушити у незаплановану поїздку, познайомитися з новими людьми або зустрітися зі старими друзями. Однак все це потребує значних коштів. Тож виміряйте свої можливості заздалегідь.

Козеріг

Сприятливий день для звернення в урядові установи або громадські організації. Життєвий потенціал поступово підвищується. До вас повернеться удача, очікується підйом сил, ви легко зможете привернути прихильність оточуючих до себе. Задоволення принесе улюблена справа або хобі.

Водолій

День сприятливий для самореалізації і проявів здібностей у всіх сферах діяльності, розкриття творчого потенціалу. Ви можете отримати важливе повідомлення, яке змусить вас відправитися в поїздку. Жінок-Водоліїв чекає підвищена увага чоловіків. Не виключено нове захоплення.

Риби

День символізує витримку, чистоту помислів і відмову від спокус. Сприятливий день для втілення задумів, підпорядкування пристрастей. Краще утриматися від активних дій у всіх сферах діяльності, інакше можна розтратити енергію. Зірки рекомендують бути помірним, критично ставитися до дійсності і відмовитися від непотрібних контактів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на квітень 2021 року. Вони розповіли, хто в цьому місяці підкорить нові висоти, а хто буде ледачкувати.