RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Квітень може сильно змінити життя чотирьом знакам Зодіаку - почнеться новий етап

10 квітня представників чотирьох знаків Зодіаку чекають великі зміни в професійному та особистому житті. Якою ж буде субота для Тельця, Близнюків, Вагів і Скорпіона.

Гороскоп на 10 квітня публікує "СловаФразы".

Телець

Тельці можуть відправиться в ділову поїздку і запланувати розширення власного підприємства. День буде вдалим для подорожей і роботи.

Близнюки

Хороший момент для підведення підсумків. Можливо надійдуть відомості, які докорінно змінять ваш образ мислення і відносини з близькими. Намагайтеся бути ніжнішими і відноситься до коханої людини з теплотою в цей день. Хороший день для романтичної вечері при свічках.

Ваги

10 квітня - новий етап в житті. Ваги почнуть міняти відразу кілька сфер свого життя. Але ось результат таких змін буде залежати від їхнього настрою.

Скорпіон

Сприятливий день для початку нової діяльності. Можливо, з'явиться бажання змінити частину свого життя і повернуться до серцевих справ минулого.

Раніше "Апостроф" назвав представників знаку Зодіаку, які відмовляються вірити в гороскоп і вважають, що тільки своїми силами можна вершити долі і будувати своє життя.