RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш заздрісних знаків Зодіаку - плетуть інтриги й готові на будь-яку підлість

Астрологи назвали знаки Зодіаку, "темна" сторона яких переважає над "світлою" - заздрять іншим, плетуть інтриги та зловтішаються.

П'ять знаків Зодіаку отримують задоволення від чужих бід - своє справжнє обличчя ховають під "маскою"

Про це повідомляє ресурс DailyHoro.

Скорпіон (1 місце)

Мають сильну негативну натуру. Вони можуть продумати все до дрібниць і замаскувати негатив. Але насправді мають корисливу мету, часто заздрять більш успішним людям. Здатні "йти по головах" і підставляти. Скорпіони легко можуть прикидатися заради своєї вигоди.

Лев (2 місце)

Вони вважають себе вище за інших. Прагнуть виділитися і завжди виглядати краще. Здатні затьмарити інших, розпускаючи плітки у них за спиною, налаштовуючи оточуючих проти опонента. У Львів є дар переконання, тому можуть збити з пантелику кого завгодно. Їх заздрість їдка і агресивна.

Овен (3 місце)

Заздрість допомагає їм досягти бажаного. Під таким тиском вони намагаються отримати те, що є у інших. Це стосується всіх сфер життя.

Рак (4 місце)

Вони вміють маскувати свою заздрість за добрими намірами. Здатні таємно зневажати інших, але при цьому дружити і спілкуватися. Але підлості робити вони не мають наміру, "брудні" вчинки не в їхньому характері.

Риби (5 місце)

Заздрять вони дуже рідко. Але частіше це відбувається через жалість до себе. Вони ображаються на всіх, коли Рибам чогось не вистачає, але це є у інших. Однак публічно не будуть висловлювати свої думки. Можуть пліткувати за спиною.

Як повідомляв "Апостроф", на думку астрологів, наш знак зодіаку впливає і на наше почуття стилю.