RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Названо п'ять головних ненажер за знаком Зодіаку - люблять смачно поїсти і не знають в цьому міри

Раніше астрологи розповіли про найледачиших чоловіків серед всіх представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять знаків Зодіаку, які дуже люблять смачно поїсти і не завжди вчасно зупиняються.

Про це пише Rsute.

Овен

Овни люблять поїсти і коли щасливі і коли їм сумно. Коли ці люди голодні, вони стають злими, і всю свою злість можуть зганяти на оточуючих. Крім того, представники знака люблять пробувати нові страви: щось екзотичне, чого вони раніше ще не їли.

Терези

Терези здатні з'їсти все, що бачать. Вони їдять в будь-який час дня і навіть ночі. Їм нічого не завадить встати посеред ночі і відправитися до холодильника, де з вечора залишився шматок спокусливого тортика.

Тілець

Це один з найбільших ласунів серед знаків Зодіаку. Для них їжа відіграє велике значення в житті. Тілець віддає перевагу домашній їжі, але при нагоді не відмовляться і від екзотики, наприклад від страв китайської ресторанчика.

Риби

Риби приховують свою любов до їжі, вони вважають за краще сховатися десь в затишному куточку і наїстися досхочу. Перевагу віддають їжі, багатій на калорії, яка дає їм відчуття насичення надовго. Смачна їжа для них - велике задоволення.

Лев

Леви люблять поїсти, але при цьому для них дуже важливий склад їжі і щоб вона була приготовлена з продуктів вищої якості. Представники знаку віддають перевагу вишуканим стравам, але якщо їх немає - будуть поглинати все, що їм запропонують.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, яким чотирьом знакам Зодіаку травень приготував приємні сюрпризи.