RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Названо три самих нахабних знака Зодіаку - їх ніколи не мучить совість

Що краще: мати хороші манери або перти буром? Астрологи назвали трьох представників зодіакального кола, які живуть за принципом: "Нахабство - друге щастя".

Про це пише rambler.

Тілець. Тільці - чемпіони з цього виду спорту. Для них не існує непереборних перешкод. А якщо хтось посміє перешкодити, спалах агресії буде негайним, і Телець піде в атаку. Домовлятимуться вони тільки перебуваючи у вкрай залежному становищі, в інших випадках природна нахабність змусить їх диктувати свої умови. Тільці не звикли звертати увагу на чужу думку. Навіть в особистих відносинах вони домагаються симпатії точно також - йдучи напролом.

Скорпіон. Друге місце в рейтингу нахаб астрологи віддали Скорпіонам. Представники цього знака вважають совість атавізмом і завжди роблять так, як їм вигідно. Успіху вони домагаються за допомогою інтриг, лише удаючи, що дотримуються правил. Щоб домогтися свого, Скорпіони не гребують відвертою брехнею навіть в любовних відносинах.

Овен. Овни не тільки вперті, але абсолютно безсоромно і зарозумілі. Під їх натиском неможливо встояти. Завдяки нахабства представники цього знака виграють конкурси і суперечки. Також вони ніколи не зізнаються у своїй неправоті, через що можуть зіпсувати відносини з колегами або близькими.

Астрологи зазначають, що в чистому вигляді такі відчайдушні нахаби зустрічаються нечасто. У Тельця, Скорпіона і Овна є також маса позитивних якостей. Але якщо ви вирішили перевиховати когось із них, не забувайте, що з впливом зірок важко сперечатися.