Названо найпалкіших коханця і коханку за знаком Зодіаку - творять в ліжку чудеса

Астрологи, які поділилися своєю статистикою рекордсменів по зрад серед чоловічих представників гороскопу, назвали найпалкіших коханця і коханку за знаком Зодіаку.

Про це пишуть видання Cosmopoliten і Starhit.

Терези

Звання "Кращої коханки" серед представниць зодіакального кола дістається Терезам. Ці жінки дуже ретельно вибирають партнерів, а зраджують своєму обранцю вкрай рідко. Це означає, що мало кому пощастить дізнатися, як це - зайнятися коханням з жінкою, яка відчуває партнера так само тонко, як себе саму. Тому, хто зміг полонити серце жінки-Терезів в жодному разі не можна упускати таке щастя!

Скорпіон

Найкращим і найяскравішим коханцем серед знаків Зодіаку назвали Скорпіона. З цим чоловіком жінка зможе пізнати найвищу насолоду у коханні. Інтерес до інтимної сторони життя виникає у представників цього знаку в ранній юності і не згасає до глибокої старості. До зрілих років Скорпіони накопичують багатий досвід, чим надзвичайно пишаються. Близькість зі Скорпіоном подарує дивовижне задоволення - в питаннях пристрасті для нього немає заборон, а фантазія цього знака невичерпна.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найбільш мстивих знаки Зодіаку.