RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названі чотири знаменитих божевільних за знаком Зодіаку - прославилися своєю кровожерливістю

Розташування зірок при народженні не може беззастережно дати людині ті чи інші риси. Зодіакальний круг впливає лише на схильність до певних якостей. У владі людини - розвинути краще та позбутися від недоліків. Крім того, одна і ту саму рису можна використовувати на користь чи на шкоду оточуючим. Відомі злочинці пішли на поводу своїх нахилів та реалізували їх в самому жахливому вигляді.

Про це пише "Дізнайся все!".

Гітлер - честолюбний Овен

Астрологи попереджають про те, що жорстке придушення особистості Овнів може призвести до тяжких наслідків не тільки для близьких, але і для абсолютно незнайомих людей. Яскравим прикладом служить доля Адольфа Гітлера, якого регулярно бив батько.

Овни володіють прекрасними лідерськими якостями: даром переконання і гострим розумом. Психологічні травми на початку життя перетворили його в чудовисько в той час, як природні дані можна було використати на благо суспільства.

Влад Цепеш (Дракула) - мстивий Скорпіон

Відома мстивість Скорпіонів привела до смерті безлічі людей від рук Влада Цепеша, який залишився в вічності під ім'ям графа Дракули. Цепеш пережив довге ув'язнення, а коли звільнився, дізнався, що його батька зрадили.

Свою помсту він здійснив у святкову ніч, коли жорстоко вбив близько півсотні запрошених на свято дворян. Частина загиблих були й зовсім непричетні до бід його сім'ї.

Джеффрі Дамер - гурман-Тілець

Маніакальні нахили проявилися у Дамера в підлітковому віці, коли він помітив свою тягу до чоловіків. Слідство довело вбивство і розчленування 17 жертв, постраждалих від його рук. Канібал готував з м'яса убитих гамбургери, а в його холодильнику виявили людські голови.

Важливе місце в житті Тільців займає фізична близькість. Крім того, вони люблять побалувати себе смачною їжею. В цьому дикому прикладі звичайне сибаритство, властиве представникам цього знаку, набуло потворні та нелюдські форми.

Андрій Чикатило - хитромудрі Терези

Ростовський маніяк Андрій Чикатило вбив 53 людини, здебільшого це були діти. Зразкового сім'янина з двома дітьми, шанованого педагога і вбивцю вдалося зловити лише через багато років, вже після того, як за його діяння була страчена інша людина.

Астрологи пояснюють це тим, що високоінтелектуальні Терези майже невловні - серед відомих лиходіїв практично немає Терезів.

Раніше ми назвали три знаки Зодіаку, які не вміють тримати слово - у них сім п'ятниць на тижні.