RU  UA  EN

Вівторок, 9 липня
  • НБУ:USD 40.39
  • НБУ:EUR 43.45
НБУ:USD  40.39
Суспільство

Новини

8 липня

Всі новини

Затемнення 26 травня стане фатальним для чотирьох знаків Зодіаку - їх чекають грандіозні зміни

Астрологи радять проявити пильність представникам чотирьох знаків Зодіаку в день місячного затемнення, 26 травня, коли можливі несподівані спалахи гніву, недовіри, ревнощів. В цей день буде перевірено на міцність багато дружніх і любовних стосунків.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті astrozodiac.

Лев

У цей день можливі негаразди або непорозуміння в сфері професійної діяльності, вкрай нестійким буде фінансове становище. Будь-яка справа вимагатиме набагато більше зусиль і часу, ніж передбачалося, а її результати можуть виявитися сумнівними. Наполегливість у досягненні мети може обернутися проти вас.

Козеріг

У цей день знадобляться рішучі дії, можуть відбутися зіткнення або виникнути проблеми, пов'язані з непорядністю партнера. Щоб ясно і чітко розібратися в ситуації і знайти правильне рішення, доведеться довіритися інтуїції.

Риби

У цей день можливі провокації і зовнішня агресія. Можуть виникнути несподівані проблеми, які загальмують діяльність, тому краще завершити всі важливі справи до місячного затемнення. Виросте обсяг клопотів, витрат, вірогідні фінансові втрати.

Стрілець

Цей день бажано провести в плануванні, налагоджувати соціальні контакти, які можуть стати важливим фундаментом для просування по службі, і при цьому не дозволяти емоціям вийти з-під контролю. Для досягнення мети доведеться проявити всю свою чарівність.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку літо 2021 року насиченим позитивними емоціями.