Затемнення 26 травня обіцяє великі біди чотирьом знакам Зодіаку - але є шанс уникнути проблем

Повне місячне затемнення відбудеться 26 травня 2021 року, і піку воно досягне о 14:18 за київським часом. В цей день, вважають астрологи, чотирьох знаків Зодіаку чекають біди.

Про це пише "АстроЗодіак".

Терези

У вас не вийде уникнути труднощів і вони можуть виникати чи не у всіх сферах життя. Проблеми не повинні лякати вас, так як ви швидко знайдете їх рішення, як і вихід з будь-якій неоднозначній ситуації.

Водолій

Постарайтеся не висловлювати свою думку або ділитися якоюсь важливою інформацією. У цей день краще не говорити зайвого. Також 26 травня не кращий день для того, щоб порушувати традиції і загальноприйняті правила.

Скорпіон

У вас будуть виникати розбіжності з оточуючими, навіть з близькими. Можливі суперечки через дрібниці, розбіжності, яким навряд чи вдасться швидко покласти край. Не варто робити критичних зауважень, навіть якщо вам здається, що вони виключно конструктивні.

Телець

Початок дня буде напруженим і не виключені розбіжності з людьми. Вас можуть підвести навіть перевірені союзники. Друга половина дня підходить для обговорення важливих питань.

Нагадаємо, що на думку астрологів, найсильнішим знаком Зодіаку є Овен.