RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Будьте обережні з людьми: червневий гороскоп для всіх знаків Зодіаку

За словами астрологів, найкраще присвятити цей день освіті та не забувати про допомогу ближньому.

Про це пише ТСН.

Овен. Щоб уникнути комунальної катастрофи Овнах доведеться узятися до розв'язання побутових питань та привести оселю до ладу.

Тілець. Представники цього Знаку несподівано помітять, що в їх голові існує купа корисних знань - для розв'язання важливого питання навіть не знадобиться “дзвінок другові”.

Близнюки. У цей день оточуючи будуть волати про допомогу, тому Близнюкам доведеться навчитися визначати, хто потребує її в першу чергу, інакше можна просто розірватися навпіл.

Рак. Астрологи попереджають про шкоду, яку ви можете отримати через свою брехню, навіть якщо вона викликана добрими намірами. Правда дозволить поставити всі крапки над "і".

Лев. Левам навпаки краще робити виводи мовчки, як і раніше. Не варто з'ясовувати стосунки - це не доведе до добра.

Діва. Представникам цього знаку Зодіаку не завадить обережність у висловлюваннях - є небезпека відкрити таємницю та пошкодувати про це.

Терези. Астрологи радять Терезам взагалі обмежити спілкування в цей день, щоб не бовкнути зайвого. Присвятіть час зайняттю, яке потребує зосередженості.

Скорпіон. День буде наповнений спілкуванням, яке може вас дуже втомити, але отримана інформація колись та знадобиться.

Стрілець. Присвятіть час оздоровленню організму. Згодиться масаж, сеанс ароматерапії або візит до косметологічного кабінету.

Козеріг. Не варто починати новий проект - краще завершити всі поточні справи та старанно спланувати нові з опрацюванням найменших нюансів.

Водолій. Бережіть себе та не навантажуйтесь у цей день. Зірки благоволять повільним прогулянкам на свіжому повітрі.

Риби. Несподіваним подарунком долі стане потрібна інформація. Навіть якщо ви не знаєте, як її використати, зачекайте - дуже скоро вона стане вам у пригоді.

Раніше ми назвали п'ять найбільш спортивних знаків Зодіаку, які прагнуть мати ідеальне тіло.