RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Магічне" 2 червня несе проблеми чотирьом знакам Зодіаку - є шанс уникнути неприємностей

2 червня Венера переходить до Знаку Рака. У цей день почнеться сприятливий період для спільних справ, спілкування, романтичних і сімейних відносин, а також знайомств. Астрологи попередили, що не всім знакам зодіакального кола варто розслаблятися і назвали невдачливих. Це Овни, Леви, Скорпіони та Водолії.

Про це пише Astrozodiac.

Овен

Представники цього Знака можуть залишитися без допомоги оточуючих. Всьому виною - погані думки, які слід гнати геть. Подивіться навколо з оптимізмом і все налагодиться, можливо навіть пощастить у коханні. Астрологи застерігають від угод і фінансових переговорів в цей день.

Лев

Левам варто бути перебірливими у спілкуванні та уникати критиканів. Також не слід давати нездійсненні обіцянки, вам обов'язково це пригадають. Прислухайтеся до порад вірної подруги - це позитивно вплине на майбутнє. Покупки в цей день будуть вдалими.

Скорпіон

День зажадає від вас терпіння і розсудливості - тримайте себе в руках і навіть з такого безладу зможете отримати користь. Астрологи попереджають про ймовірність конфліктів з близькими та рекомендують утриматися від поїздки. Якщо це можливо, відкладіть подорож.

Водолій

Представникам цього знаку Зодіаку слід бути мега-тактовними - в цей день можливі дрібні сутички та непорозуміння. Зосередьтеся на нових справах і поглинанні корисної інформації. Такими діями ви зможете відкрити вікно можливостей.

Раніше ми назвали чотири знаки Зодіаку з відмінною пам'яттю, які нічого не забувають і не прощають.