Названо шість найрозумніших знаків Зодіаку - схоплюють все на льоту і досягають успіху

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, які можуть зрозуміти все на світі і вирішити завдання будь-якої складності.

Про те, які знаки Зодіаку це можуть, повідомляє сайт WF.

Козеріг

Козероги не сяють геніальністю, але беруть працьовитістю і старанністю. Наполеглива праця і завзятість - запорука успіху Козерогу.

Скорпіон

Скорпіони часто не можуть знайти спільну мову з оточуючими, але компенсують це розважливістю та уважністю до деталей. Скорпіон не розпорошується по дрібницях, а займається тією справою, яку вважає важливою для себе, віддає їй всі сили і домагається успіху.

Діва

Коник Діви - інтелектуальні заняття. Старанний і цілеспрямований учень, Діва здатна досягати успіху в будь-якій науковій області.

Терези

Терези здатні досягти успіху як в точних науках, так і в заняттях, що вимагають високої емоційної напруги. Терезам подобається ділитися своїми знаннями (до занудства), і одночасно Терези здатні знайти несподіване і яскраве рішення для складного завдання.

Близнюки

Близнюки - блискучі інтелектуали, здатні до глибокого і точного аналізу, їм доступні найрізноманітніші дисципліни, що вимагають точної логіки. Однак і на Сонці є плями - Близнюки погано розуміють почуття і емоції інших людей.

Риби

Риби - філософи і вроджені інтуїтиви, глибоке розуміння реальності в союзі з життєвою мудрістю допомагає Рибам знаходити вихід з найскладніших ситуацій.

Раніше "Апостроф" назвав п'ять найбільш ледачих чоловіків за знаком Зодіаку, які перекладають відповідальність на інших.