Часто підводять і не дотримуються обіцянок: астрологи назвали п'ять найбільш безвідповідальних знаків Зодіаку

"Обіцяти - не означає одружитися!" - це принцип є головним для деяких знаків Зодіаку, відмінна риса яких - безвідповідальність. Хто саме не виконує свої обіцянки, постійно забувають про робочі дедлайни і нехтують важливими зустрічами, розповіли астрологи.

Про це пише видання Клубер.

Лев

Представники знаку Лев страждають через власну непунктуальність і безвідповідальность. Але нічого не можуть з собою вдіяти. Справа в тому, що Леви - дуже залежні від власних звичок: поспати, відволіктися на улюблений серіал або балаканиною по телефону з близьким другом. В результаті страждають всі: і самі Леви, і їх родичі, і начальство.

Щоб змінити ситуацію, близьким людям Львів потрібно сильно постаратися і набратися терпіння. Не слід засуджувати представників цього знака, а тим більше лаятися з ними або кричати. Тільки спокій і здоровий глузд допоможуть наставити їх на шлях істинний.

Терези

Терези теж безвідповідальні, але тільки тоді, коли вони можуть собі це дозволити. Якщо представники даного знаку Зодіаку знають, що їх чекає діловий партнер або улюблена жінка, якщо вони дорожать цими відносинами, то не дозволять собі "розхлябаності". В іншому ж випадку, від них не варто чекати пунктуальності або якого особливого бажання щось робити. Таке поняття, як обов'язок для Терезів - порожній звук.

Риби

Риби ліниві - і цим все сказано! Так, можливо, з дитинства їх привчали до порядку, був розпорядок дня, але коли Риби виходять у "вільне плавання", то втрачають над собою повний контроль і відриваються по повній. Саме безвідповідальність і є їх "коником".

З огляду на той факт, що представники даного знаку Зодіаку часто хитрують і навіть брешуть, у них, як ні в кого іншого, чудово виходить, заперечувати всю свою безвідповідальність і навіть входити в роль жертви.

Ще краще Рибам вдається нічого не робити.

Близнюки

Близнюки просто неймовірні в своєму таланті приховувати свою безвідповідальність за образою. Щоб не сталося, Близнюки завжди звинуватять вас у цьому: чи не помитий посуд, не зданий вчасно звіт, запізнилася на побачення? У всьому винен хто-небудь, але тільки не Близнюки.

У той же час представники даного знаку можуть бути неймовірно принциповими в побутових дрібницях.

Рак

Рак - це один з найнебезпечніших знаків Зодіаку. Вони самі собі на умі. В якихось моментах Раки йдуть виключно загальноприйнятим правилам і здоровому глузду, але найчастіше вони легковажні і непередбачувані.

Погана риса Раків в тому, що вони люблять давати обіцянки, але потім про це забувають.

Побороти цю проблему зовсім нескладно - Ракам просто потрібно постійно нагадувати про їхні обіцянки, а також ставити чіткі терміни їх виконання.

Як повідомляв раніше "Апостроф", астролог Павло Глоба прогнозує в середу, 9 червня, початок нового і цікавого періоду в житті представників деяких знаків Зодіаку.