RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Три знака Зодіаку знаходяться під захистом небес - одного з них Нострадамус вважав особливим

На думку астрологів, з усіх знаків Зодіаку існує три, які знаходяться під захистом небес, вони улюбленці Вищих сил. Одного з цих знаків алхімік Нострадамус, який відомий своїми пророцтвами, вважав особливим.

Про це пише RSUTE.

Телець

Вищі сили прихильні до цього знаку, відводячи від помилок і посилаючи на допомогу ангелів-хранителів. Хоча це і рідко коли потрібно, тому що Тельці звикли прокладати свій шлях до успіху самостійно. У них є всі шанси мати всі радощі життя, від друзів до достатку. Крім того, представники цього знака люблять жити яскраво, а також часто подорожувати.

Терези

Терези - справжні улюбленці Вищих сил. Вони харизматичні, талановиті, розумні та відповідальні особи, з якими завжди є про що поговорити з великим інтересом.

Більш того, саме цей знак Зодіаку свого часу, на думку RSUTE, зазначив Нострадамус за їх зібраність, сильну інтуїцію і щирість. Терези також легко вирішують свої проблеми в любовній і фінансовій сфері.

Стрілець

Стрільці мають мудрістю, подібно Вищим силам. Їх завжди оберігають ангели-хранителі, допомагаючи пережити труднощі. Можливо, завдяки цьому Стрільці можуть зберігати спокій і здоровий глузд в критичних ситуаціях. Крім того, представники цього сузір'я мають яскраві зовнішні дані, тим самим з легкістю завойовуючи серця протилежної статі. Вони домагаються великих висот в кар'єрі та особистому житті.

Раніше "Апостроф" повідомляв, семи знакам зодіаку Ванга напророкувала удачу в 2021 році.