RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Їх оберігають ангели-хранителі - топ-4 знаків Зодіаку, які народилися в сорочці

Життя кожної людини неминуче стикається з небезпеками різного роду. Будь це загрози для здоров'я, або фінансового становища - зірки оберігають кожного в тій чи іншій мірі. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які немов народилися в сорочці. Їм майже завжди вдається уникнути будь-яких небезпек, ніби вони у "Христа за пазухою".

Топ-4 везунчиків із усіх 12-и опублікували в одному з матеріалів видання "Дніпровська Панорама".

Овен

Овни часто є дуже енергійними та креативними людьми. При будь-яких труднощах вони діють так, ніби у них є спеціальна методичка: "Як вийти цілим і неушкодженим з будь-якої колотнечі". Навіть хвороби, найчастіше, якщо і вибивають їх з колії, то ненадовго.

Лев

У Левів немає гіпотетичної методички "на всі випадки життя", однак вони дуже далекоглядні та мудрі. У більшості випадків вони проявляють здатність правильно і тверезо оцінити ситуацію, за рахунок чого з вражаючою точністю пророкують подальший розвиток подій. У будь-яких критичних ситуаціях вони відчувають лише цікавість, перевіряючи власні сили.

Скорпіон

Скорпіони - дуже стійкі представники зодіакального кола. Через це їх часто вважають просто везунчиками, однак, це не зовсім так. У представників цього знака дуже потужна енергетика. Вони часто виявляють здатність правильно спрямовувати свій потенціал. За рахунок цього їм вдається перемагати, ніби вони застраховані від поразок.

Водолій

Майже до всіх важких випробувань Водолії відносяться з повним спокоєм. Коли проблема вже вирішена, вони просто забувають про неї, як про щось незначне. Їх дуже важко вибити з колії. Живуть Водолії теперішнім, вміло пристосовуючись до будь-якого середовища. Живучі і везучі - і все завдяки позитивному настрою та природній енергійності.

Раніше ми також повідомляли про те, представники яких знаків Зодіаку стануть справжніми багатіями в липні.