Названо найгірший чоловік зодіаку - він хитрий маніпулятор і егоїстичний брехунець

Зірки наділяють представників кожного знака Зодіаку якимись своїми - унікальними якостями. При цьому кожен з нас сам робить вибір, але він багато в чому залежить від зоряної карти в момент народження. В майбутньому вона надасть деякий вплив на риси характеру людини. У тому числі і на те, яким чоловіком він буде.

Портал "Помада" розповів, чоловіки якого знака Зодіаку найбільш часто є Найгіршими чоловіками для своїх дружин.

Близнюки

На думку астрологів саме Близнюки є безперечними лідерами в антирейтингу чоловіків. Вони дуже часто бувають досить хитрими маніпуляторами, що володіють чималою часткою егоїстичності. Для досягнення своїх цілей, особливо при завоюванні розташування у жінки, Близнюки майже ніколи не гребують брехнею. При цьому вони думають, що маленька брехня - це не так критично, тому що "всі так роблять". Але вони не помічають, як всі ці піщинки утворюють цілу дюну з брехні.

Додатково до всього вони занадто сильно цінують свою свободу, але плюють на особистий простір своєї дружини.

Цьому знаку Зодіаку складно зосередитися на чомусь одному. Близнюки дуже вітряні і непостійні. Вони часто не вкладають в родину стільки, скільки потрібно для шлюбу. Вони ледачі, коли справа доходить до робіт в будинку, і безвідповідальні в фінансах.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі три чоловіки-однолюба за знаком Зодіаку, які ніколи не "ходять наліво".