Їм навіть криза не страшна - п'ять найспокійніших знаків Зодіаку

Астрологи раніше назвали трьох головних нарцисів по знаку Зодіаку, а зараз вони пишуть про самих врівноважених представників гороскопу.

Про це повідомляє видання "O Petroleo".

Здатність зберігати спокій за будь-яких обставин є важливою якістю, доступним далеко не кожному. Експерти назвали п'ять найбільш холоднокровних знаків Зодіаку, які навіть під час критичних ситуацій не впадають в паніку і зберігають рівновагу.

Козеріг

Козероги є одними з найбільш тихих (якщо не найбільш) знаків Зодіаку. Вони не схильні до імпульсивних рішень і вчинків, крім того, є досить терплячими. Вони мають "суперздатність": зіткнувшись з проблемою, можуть захистити себе від зовнішнього шуму і хаосу, щоб спокійно подумати над рішенням. За своєю природою вони обережні: завжди зважують всі "за" і "проти", а також ретельно планують. Козероги - ті ще стратеги: їх план завжди буде не тільки ефективним, але і досить простим.

Водолій

Водолії - приклад того, як потрібно поводитися в критичних ситуаціях. Їх спокою можна тільки заздрити. Цей знак Зодіаку може впоратися з будь-якими труднощами, які трапляються йому на шляху, завдяки впевненості в собі і власних силах. Водолій не дозволяє емоціям брати верх, залишаючись завжди з холодною головою. Більш того, представники водної стихії можуть абстрагуватися і подивитися на ситуацію з боку, що допомагає їм приймати більш мудрі рішення.

ваги

Ваги - вкрай позитивні люди. Вони не накручують себе через дрібниці, тому що знають, що сумніви - їх головний ворог. Роздуми про негатив вони небезпідставно вважають марними - вони тільки позбавляють їх життєвої енергії. Представники цього знака Зодіаку хороші тим, що вміють визнавати власні помилки і вчитися на них.

Діва

За своєю природою вони перфекціоністи, але це не заважає їм працювати навіть під тиском з боку начальства. Стрес активізує їх і змушує шукати нестандартні методи вирішення проблем. Діви звикли дбати про себе самі, не чекаючи чиєїсь допомоги. Вирішують свої проблеми вони також самостійно, причому дуже вдало.

Близнюки

Їм властиво розігрувати драму в повсякденному житті, але це лише обгортка. Дізнавшись їх ближче, ви зрозумієте, що Близнюки - дуже раціональні люди, які ретельно все продумують. Вони не схильні до самокопання, тому що впевнені, що ні до чого доброго це не призведе. Вони ніколи не поспішають, віддаючи перевагу якості виконаної роботи, а не швидкості.

Раніше ми публікували гороскоп на 22 вересня.