RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Ракам загрожують конфлікти, а Терези зрадять друзі - гороскоп від Павла Глоби на 23 вересня

Відомий астролог Павло Глоба склав астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 23 вересня, а раніше стало відомо хто з представників гороскопу отримає шанс розбагатіти в жовтні.

Про це пише "Слова і фрази".

Овен. Для Овна настане переломний день - зміни торкнуться всіх сфер життя. У представників знака починається щасливий період.

Тілець. Для Тільця настав час продемонструвати свою харизму. Астролог радить сміливо висловлювати свої думки і розставляти пріоритети.

Близнюки. Це буде спокійний і легкий день. З самого ранку Близнюки будуть в гарному настрої і зможуть зробити багато справ.

Рак. Важливо не провокувати і не брати участь в конфліктних ситуаціях. Будь-яка суперечка може затягнутися надовго і обернутися серйозними образами.

Лев. Астролог радить проявити здорову впертість в своїх починаннях і не кидати справи на півдорозі.

Діва. Мотивовані Діви, які докладуть максимальних зусиль, досягнуть успіху в будь-якій справі. Астролог радить уникати людних місць, є небезпека підхопити вірус.

Ваги. Велика ймовірність побачити "темну" сторону тих, кого Терези вважають друзями. Астрологи не радять мститися, краще прийняти це як важливий урок.

Скорпіон. Для Скорпіона 23 вересня - день визволення: від негативних думок можна позбутися виливши душу близьким, а від непотрібних речей - віднісши їх на смітник.

Стрілець. День краще провести вдома, зайнявшись тим, що може полегшити життя близьким. Так вільний час пройде з користю.

Козеріг. Довіра чужим обіцянкам в цей день може мати негативні наслідки. Не варто розраховувати на сторонню допомогу, краще покладатися тільки на себе.

Водолій. Водолії будуть всі в справах, раптово на голову може "впасти" робоча поїздка. Є шанс отримати дуже цінну пораду - можливо її дасть чужа людина.

Риби. День варто присвятити вирішенню фінансових питань. Крім того, астролог радить не робити зайвих витрат.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знака Зодіаку, яким дуже пощастить у всіх сферах життя вже в жовтні.