RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Природжені котики і няши - хто найпопулярніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали найпопулярніші знаки Зодіаку, які завжди перетягують всю увагу інших на себе.

Про це повідомляє Cosmo.

Стрілець

Представники знаку зазвичай мають досить яскраву харизму, проте її їм все одно не вистачає, щоб отримати загальну популярність. Астрологи вважають, що це й на краще - із Стрільців виходять прекрасні підбурювачі, революціонери і навіть лідери деструктивних сект. Від таких іншим треба триматися подалі, інакше добром це не скінчиться.

Терези

Ось вже справжні котики і няши. Подивившись на них, люди, що їх оточують, насилу можуть відвести погляд - Терези просто заворожують усіх. Вони володіють неймовірною здатністю закохувати в себе. не докладаючи жодних зусиль, вони змушують інших буквально обожнювати себе.

Лев

Леви не стали найпопулярнішим знаком з однієї лише причини - існує безліч інших представників цього знаку. Вони ні за що на світі не стануть прихильниками нікого, крім себе коханих. У той час, як інші знаки, тремтячи, зберуться навколо Льва, інші Леви навіть оком не поведуть в цей момент і пройдуть повз.

Близнюки

Найпопулярнішими серед всіх знаків стали Близнюки. І не дивно - у них в запасі є просто незліченна кількість масок, які вони змінюють з неймовірною швидкістю, тільки б усім подобатися. Іноді, звичайно, проявляється і їх справжня натура, і тоді частина шанувальників зникає. Це Близнюків точно не хвилює, адже і для цієї особистості завжди знайдуться поціновувачі.

Раніше ми публікували топ найпідступніших жінок за знаком Зодіаку.