RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Три знаки Зодіаку не бояться зазирнути у вічі смерті - виживають у будь-яких умовах

Деякі люди спокійно ставляться до смерті - приймають факт того, що це станеться з усіма, і не бояться померти. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які зовсім не бояться бабці з косою.

Про це пише видання "Командир".

Скорпіон

Покровителем цього знаку є планета Плутон, яка уособлює смерть та реінкарнацію. Таке заступництво дає їм неймовірну силу та витривалість. Скорпіони можуть легко адаптуватися до будь-яких, навіть найскладніших умов і виживати в них. Крім цього, вони дуже вміло керують власним життям і, маючи велику силу волі, завжди досягають поставлених цілей. До смерті вони ставляться філософськи, а також вірять у реінкарнацію.

Водолій

Це ті люди, які завжди знають, чого вони хочуть, і як цього досягти. Вони наполегливі та завжди домагаються бажаного. Зазвичай Водолії не за роками мудрі, вони також завжди намагаються планувати все наперед і чітко дотримуватись наміченого плану. При цьому вони легко виживають за будь-яких обставин, не втрачаючи своєї життєвої енергії та сил. Вони рідко замислюються про смерть і її не бояться. Вони вміють жити сьогоденням, отримуючи від нього максимум задоволення.

Лев

Представники знаку, як і дикі кішки, вміють виживати за будь-яких умов. Навіть якщо щось не виходитиме, то вони будуть пробувати ще й ще, поки не досягнуть бажаного. При цьому завжди вдається виходити сухими з води. Навіть якщо вони й отримають якісь рани – душевні чи фізичні – Леви їх швидко "зализують". Навколишнім постійно здається, що представники знака народжуються "у сорочці" - настільки часто їм щастить.

Раніше ми писали, хто зі знаків Зодіаку любить жити за чужий рахунок.