RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не вміють розпоряджатися кредитом: ТОП-4 знаки Зодіаку, яким не можна позичати

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які не вміють розпоряджатися грошима. Ці люди просто не знають, що таке фінансова грамотність, тому вони можуть опинитися у дуже неприємних ситуаціях.

Цими знаками Зодіаками є Овен, Близнюки, Рак та Водолій, повідомляє УНІАН.

Овен

Якщо ці люди чогось хочуть, вони обов'язково це отримають. При цьому їм неважливо, якою ціною буде отримано результат - вони не зупиняться навіть перед взяттям кредиту в особливо великому розмірі. Ось тільки віддавати його буде непросто, а наслідки можуть бути далеко не найприємнішими.

Близнюки

Близнюки люблять жити на широку ногу і найчастіше живуть не по статкам. Отже, їм доводиться позичати гроші. Якщо рідні ще зможуть почекати, то банки не чекатимуть. Близнюкам варто жити за своїми можливостями, щоб одного разу не опинитися без копійки грошей та у боргах.

Рак

Раки беруть кредити лише у крайніх випадках, але це заважає їм повноцінно жити. Їм також властиво впадати депресію, отже менше працювати і неефективно проводити час через усвідомлення, що у них лежить величезна відповідальність. Людям цього знака не варто позичати гроші, щоб зберегти свої нервові клітини.

Водолій

Вони теж люблять ні в чому не відмовляти собі. Ось тільки їм не завжди вистачає грошей задоволення всіх бажань. Водолії теж не гидують позичати гроші. Тільки віддавати вони їх не поспішають, тож можуть потрапити у дуже небезпечну ситуацію.

Раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку найчастіше щастить у лотерею.