RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

На вас чекає "море" грошей - п'ять знаків Зодіаку купатимуться в багатстві в листопаді

Астрологи назвали п'ять знаків зодіакального кола, на яких в листопаді чекає фінансовий успіх. Гроші "полюблять" Тельців, Близнюків, Дів, Козерогів та Риб.

Про це пише progorodsamara.ru.

Телець

Народженим під цим сузір'ям варто зіграти у лотерею – зірки подарують високі шанси на виграш. Також у Тельців з'являться інші джерела добробуту, що принесе душевний спокій.

Близнюки

Представникам цього знаку Зодіаку доведеться чимало попрацювати, але їхні зусилля будуть винагороджені високим прибутком. При цьому рекомендується не витрачати отримані кошти цього місяця.

Діва

Місяць буде вдалим для започаткування власного бізнесу – варто подумати про те, як заробити на власному хобі. Якщо взятися за справу з розумом, прибуток не забариться і з'явиться вже наприкінці листопада.

Козеріг

Астрологи радять зайнятися інвестиціями, оскільки час сприятливий для будь-яких покупок. На їхню думку, вигідним буде будь-який бізнес. Отримати вигоду допоможуть нові знайомства та корисні зв'язки.

Риби

Зірки обіцяють народженим під цим сузір'ям виконання найфантастичніших планів. І тому варто провести ревізію старих проектів, втілення яких довго відкладалося.

Раніше ми назвали два знаки Зодіаку з "темною" душею, які добрі лише з близькими.