RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Мають суперздібності: топ-6 знаків Зодіаку, під якими народжуються генії

Астрологи назвали шість знаків Зодіака, геніїв від природи, які мають розвинений інтелект та математичні здібності. Так, вважається, що суперздібностями володіють - Водолії, Діви, Козероги, Скорпіони, Близнюки та Риби.

Про це повідомляє сайт Rsute, у яких часто буває розбите серце.

Водолій

Люди, народжені під цим знаком Зодіака, розважливі, розумні, винахідливі та мають чудово розвинений інтелект. Вони нікому не ймуть віри, доки не отримають самі доказів тих чи інших істин. Водолію самому цікаво шукати їх, паралельно знаходячи нові відкриття. У компанії друзів саме вони можуть "блиснути" розумом. Водоліям під силу досягнути будь-якої цілі, зокрема, великих висот у кар'єрі.

Діва

Для Дів характерні підвищені планки. Також вони вірять у те, що у житті нема нічого, що неможливо розв'язати. Якщо ж відповіді досі нема, то це є свідченням того, що Діви просто не взялися за справу серйозно. Вони вміють правильно ставити запитання. Все, що потрапляє до рук Дів, доводиться до досконалості. І ніхто не стане піддавати сумніву розумові здібності Дів.

Козеріг

Козероги зі своєю нібито замкнутістю насправді доволі спостережливі. Вони здатні помітити будь-яку дрібницю. Після чого питання буде віддане на глибокий аналіз. Козероги подумки спочатку розкладають все по поличках, а потім назад складають. Під час збирання всіх дрібниць може виникнути щось нове і цікаве. Вони сміливо беруть на себе відповідальність у складних ситуаціях, легко обґрунтовуючи кожні свої вчинки.

Скорпіон

У Скорпіонів - незбагненний та потужний інтелект. Всі дрібниці потрапляють під їхній пильний погляд. Також обдурити їх доволі складно. Представники цього знака Зодіака мають необхідні якості для досягнення бажаних результатів й успіху. Примітно, що Скорпіони бувають мудрі й розвинені не на свої роки. Тому до них часто звертаються за порадами.

Близнюки

Астрологи стверджують, що Близнюки з легкістю та швидкістю вбирають у себе будь-яку інформацію. Надважливе для них спілкування і нові знання, і немає рівних в цьому. Близнюки наділені непересічним почуттям гумору, що є однією з ознак їхньої геніальності. Вони вміють чітко оцінювати ситуацію. У спілкуванні вони доводитимуть свою правоту, переконуватимуть усіх у правильній, на їхню думку, інформації. Тому одні їх вважають зарозумілими, а інші - захоплюються.

Риби

На перший погляд, представники цього знака Зодіака справляють враження нібито розсіяних, але насправді - вони весь час у своїх глибоких роздумах. Вони здатні помічати, що інші не здатні. У них завжди - оригінальне бачення світу та мають цікаві ідеї. Усьому, що викликає у людей сумніви, вони беруться шукати підтвердження. Риби люблять пізнавати нове, постійно навчаються, прагнуть до розвитку. Саме цим вирізняються із загальної маси.

Як писав "Апостроф", астрологи розповіли про найулюбленіших представників гороскопу і назвали чотири знаки зодіаку, у яких часто буває розбите серце.