RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Повний місяць 19 грудня: чим він небезпечний і що не можна робити

Грудневу місячну повню називають Морозним або Сніжним Місяцем, а також Місяцем довгої ночі, оскільки зазвичай він припадає на одну з найдовших ночей на рік. Фаза повні відома як небезпечний час, коли слід виявляти обережність.

OBOZREVATEL розповідає про те, що не можна робити в Морозний Місяць.

Особливості повного місяця у грудні 2021 року

2021 року Місяць довгої ночі припадає на Миколу, 19 грудня. У цей день Венера розпочне ретроградний рух у Козерозі, що може ініціювати повернення закінчених раніше стосунків.

Варто зазначити, що повний місяць часто зриває покрови з таємниць і секретів, тому приховування справжніх бажань і помислів може виявитися непосильним завданням. У такому разі все, що таїлося в душі, стане явним, і буде краще, якщо це виявляться світлі думки, а не темрява.

Заборони у повний місяць 19 грудня 2021 року

У будь-який повний місяць починання та зміни є несприятливими, також це стосується і Місяця у Близнюках. Тому слід утриматися від покупок, зміни роботи, переїздів та поїздок.

Не слід ризикувати, проводячи фінансові операції, давати гроші у борг, інвестувати.

Також краще відкласти стрижку та інші косметичні процедури, хірургічні операції, крім нагальних. Що стосується здоров'я, намагайтеся вести здоровий спосіб життя, дотримуватися дієти та не зловживати шкідливими звичками.

Раніше ми публікували місячний календар на грудень 2021 року.