RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Мольфарка розповіла про замахи шаманів на Путіна: зачахне будь-якої хвилини

Хоча Радянський Союз розпався і все ж таки ведеться чарівна війна не тільки між США і Росією, а між Росією та Україною. Причому чи не головною причиною цієї війни є чинний президент Російської Федерації Володимир Путін. Він та його поплічники переслідують імперські амбіції. Подейкують, що для досягнення своїх цілей вони навіть не гидують використанням окультних ритуалів.

Про те, скільки ще залишилося Путіну і чи готують на нього замах, розповіла в ефірі програми "Руно" на Апостроф TV карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі.

За словами Мочіовські, на Путіна регулярно готуються замахи, через що Кремль використовує окультні символи та шаманів, щоб захистити свого пана.

"І неодноразово. Я скажу вам головне - не тільки за Путіна шамани займалися магією в Кремлі, і не дарма на Кремлі висить пентаграма, ще й червоного кольору. На це є магічна причина. Вона червона, тому що кривава. Завжди Росія була з імперськими. амбициями.

Я думаю, що робилися певні амулети-обереги, які захищали Путіна. Шаман може зарядити свій амулет як позитивом, так і негативом. Шаман, який виступив проти Путіна, може поміняти програму амулету із захисною енергетикою в астралі будь-якої хвилини — тоді людина починає чахнути. Його час прийде, і він не за горами”, – заявила карпатська мольфарка.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Україна веде з Росією велику магічну війну - екс-учасниця секретного "Батальйону 14"